Banner 980x90

Ventspils Piejūras kempings šā gada pirmajā pusgadā uzņēmis teju 5000 viesu

Rīga, 30.jūl., LETA. Ventspils Piejūras kempings pirmajos sešos mēnešos uzņēmis un apkalpojis 4826 viesus, bet kopumā kempingā viesi pavadījuši 7580 cilvēknaktis, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Koponāne.

Tas nozīmē, ka brīdī, kad viesis ierodas kempingā, tas tiek piereģistrēts vienu reizi, bet kempingā nakšņo vairākas naktis. Pēc viesu apmeklētības īpatsvara, 62% mājiņu apmeklētāji ir no Latvijas, telšu laukuma apmeklētāji pārsvarā ir no Lietuvas un Latvijas, savukārt treilera laukuma apmeklētāji - no Vācijas un Skandināvijas valstīm.

Kempinga teritorijā atrodas divas servisa ēkas, kurās pieejamas viesiem nepieciešamās labierīcības, kā arī kafejnīca un pašapkalpošanās virtuve. Viesu labsajūtai Piejūras kempingā tiek piedāvāta sauna un karstā ūdens baļļa. Teritorijā atrodas sporta laukumi - volejbola un basketbola, kā arī bērnu rotaļu laukums un nojumes brīvdabas pasākumiem, stāstīja Koponāne.

Papildus nakšņošanas piedāvājumam kempingā pieejama arī banketu zāle.

Toties aktīvā dzīvesveida piekritējiem Piejūras kempings piedāvā velosipēdu un elektrisko braucamo "Trix" nomu, ar kuriem iespējams izbraukāt Ventspils veloceliņus, apskatīt pilsētu. Pašlaik ir pieejami vairāk nekā 20 velosipēdi un elektriskie braucamie "Trix". Tāpat tiek nodrošināti bērnu sēdeklīši, lai ģimenes ar savām jaunākajām atvasēm varētu doties kopīgos izbraucienos. Garākiem izbraucieniem pa pilsētu noderēs velosipēdu piekabe, kas paredzēta bērnu pārvadāšanai.

Piejūras kempings pirmos viesus uzņēma 2001.gadā. Jau kopš dibināšanas brīža galvenā vērība tiek pievērsta kempinga darbības kvalitātei - patlaban Piejūras kempingam ir piešķirts "Zaļās atslēgas" ekosertifikāts, kā arī tas atzīts par vienu no augstākā līmeņa kempingiem Latvijā, pastāstīja Koponāne.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)