Banner 980x90

Ventspils pludmales akvaparks darbu uzsāks 3.jūnijā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pludmales akvaparks šogad vasaras sezonu iesāks 3.jūnijā. Tas kļuvis par vienu no populārākajiem un iecienītākajiem atpūtas objektiem, kuru labprāt apmeklē gan vietējie iedzīvotāji, gan arī tūristi. Gatavojoties šīs vasaras sezonai, Pludmale akvaparkā veikti iekārtu kapitālie remonti, pilnībā nomainīti abu baseinu klājums un atjaunotas slīdrenes.

"Pludmales akvaparks" piedāvā trīs dažādus baseinus, kuros ūdens temperatūra tiek uzturēta ap +24°C. Pie baseiniem ierīkoti 8 un 10 m augsti torņi ar dažādiem slīdkalniņiem. Mazuļus priecē īpaši viņiem piemērotas atrakcijas. Vēsā laikā pēc peldes baseinos iespējams sasildīties saunās vai burbuļvannās, kurās ūdens temperatūra sasniedz pat +35°C grādus. Visu vasaru Pludmales akvaparkā darbosies arī kafejnīca "Parka roze".

Pludmales akvapraka teritorija pielāgota apmeklētājiem ar īpašajām vajadzībām.

"Pludmales akvaparks" būs atvērts apmeklētājiem tūrisma sezonas laikā – no 3.jūnija līdz augusta beigām - katru dienu no plkst.10.00 līdz 21.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)