Banner 980x90

Ventspils Tehnikuma audzēkņi dodas ekskursijā uz BA "Turība"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Uzvara Biznesa Augstskolas ''Turība'' StartUp akadēmijas pārdošanas sacensībās, ko organizēja Ventspils jauniešu dome, pavēra iespēju Ventspils Tehnikuma audzēkņiem Līvai Ķipsnei (VPS_2015) un Reinim Krūmiņa (ĒPS_2014) pagājušās nedēļas nogalē doties ekskursijā uz Biznesa Augstskolu ''Turība'' un apmeklēt ''SAF Tehnika'' uzņēmumu.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Tehnikuma sabiedrisko attiecību speciāliste Solvita Pleinica, ekskursijas laikā jaunieši apskatīja Biznesa Augstskolu "Turība" mācību korpusus, praktisko mācību telpas, kā arī ieguva informāciju par mācībām šajā augstskolā.

Dienas otrajā daļā jaunieši devās uz "SAF Tehnika" uzņēmumu, lai satiktos ar tā valdes priekšsēdētāju Normundu Bergu un pārrunātu par "SAF Tehnika" izaugsmi, kā uzņēmums ieguvis savu vietu pārdošanas tirgū, kā atradis sadarbības partnerus. Uzņēmums "SAF Tehnika" nodarbojas ar unikālu mikroviļņu datu pārraides aparātu ražošanu. Jauniešiem bija iespēja ieklausīties uzņēmuma vadītāja stāstos un padomos par darba pieredzi, karjeras izaugsmi un arī lejupslīdēm.

Kā vēlāk atzina Līva un Reinis, tad šī ekskursija deva plašas un interesantas atbildes, kā arī lielu motivācijas devu savas karjeras izaugsmes plāniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)