Banner 980x90

Ventspils Tehnikumā notiks profesionālās meistarības konkurss

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Piektdien, 26.februārī Ventspils Tehnikumā notiks Latvijas profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu profesionālās meistarības konkursa ''Ēdināšanas pakalpojumi'' un ''Viesmīlības pakalpojumi'' pusfināls, kas tiek organizēts sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru (VISC) un Latvijas profesionālās izglītības iestāžu, tūrisma un viesmīlības nozares sadarbības partneriem.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Tehnikuma direktores vietniece praktisko mācību darbā Antra Gārbena, konkursa mērķis popularizēt tūrisma un viesmīlības nozares profesijas un dot iespēju konkursa dalībniekiem parādīt zināšanas, prasmes un iemaņas izvēlētajā profesijā, kā arī veicināt sadarbību starp darba devējiem un profesionālās izglītības iestādēm, iepazīstināt audzēkņus ar jaunākajām tehnoloģijām nozarē un nākamajiem darba devējiem.

Profesionālās meistarības konkursā "Ēdināšanas pakalpojumi" piedalīsies 12 konkursanti no dažādām Latvijas profesionālās izglītības iestādēm.

Profesionālās meistarības konkursā "Viesmīlības pakalpojumi" piedalīsies 7 konkursanti no 7 Latvijas profesionālās izglītības iestādēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)