Banner 980x90

Ventspils Tehnikumā smaržo siers

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ceturtdien, 22.septembrī, Ventspils Tehnikumā notika "Siera kluba" informatīvais un praktiskais seminārs ēdināšanas pakalpojumu speciālistiem, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja izglītības iestādes pārstāvis.

Jaunieši iepazinās ar Latvijā ražoto piena produkciju un ar pagatavotajiem ēdieniem no šiem produktiem. Paši piedalījās to gatavošanā, pasniegšanā kopā ar Jaunpils pils krodziņa šefpavāri Sandru Zariņu. 

Audzēkņiem bija arī iespēja iepazīties kā iegūst medu un citus biškopības produktus, kā arī tos  degustēt. Tāpat degustācijai bija paredzēts arī plašais sieru klāsts.

Ventspils Tehnikumam ir izveidojusies ilglaicīga un produktīva sadarbība ar  biedrību "Siera klubu", kurš regulāri organizē seminārus un apmācības jaunajiem ēdināšanas speciālistiem un citiem interesentiem par jaunākām tendencēm pienu produkciju ražošanā.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)