Banner 980x90

Ventspils Tehnikuma volejbola komanda kļūst par "Sadolin Cup 2016" čempioniem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

11. un 12.martā, Ventspils Tehnikuma volejbola komanda piedalījās Igaunijas skolu volejbola sacensībās ''Sadolin Cup 2016'' un atgriezās no turnīra ar čempionu kausu.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Tehnikuma sabiedrisko attiecību speciāliste Solvita Pleinica, Ventspils Tehnikuma komanda kļuva par divkārtējiem turnīra uzvarētajiem, jo arī iepriekšējā gadā tika svinēta uzvara šajās sacensībās ("Sadolin CUP 2015").

Ventspils komanda Igaunijas pilsētā Vīlandē pārstāvēja Latviju, jo 2015.gada 6.novembrī izcīnīja 1.vietu LSSF (Latvijas skolu sporta federācijas) rīkotajās volejbola sacensībās Koknesē vidusskolu grupā 1.līgā (4 zēni 2 meitenes).

Ventspils Tehnikums pirmo spēli aizvadīja pret "Räpina ÜG" komandu, kas iepriekšējā gadā ieņēma 3.vietu. Spēles sākums ventspilniekiem nepadevās, pieļaujot daudz kļūdu, līdz ar to zaudējums pirmajā setā. Spēles turpinājuma, kļūdoties mazāk un servējot agresīvāk, kā arī precīzi darbojoties uzbrukumā, ventspilnieki spēja gūt uzvaru otrajā setā. Trešais, izšķirošais sets, tika aizvadīts vēl pārliecinošāk nekā otrais un pirmā uzvara izcīnīta (2:1 pa setiem).

Otrā spēle sekoja uzreiz pēc pirmās spēles. Pretī stājās "Loksa G" komanda. Pirmais sets tikai aizvadīts ļoti labi, jo Ventspils spēlētāji saprata, ka atslābināties nedrīkst un guva pārliecinošu uzvaru pirmajā setā. Taču otro setu iesāka nestabili, pieļaujot daudz kļūdu, kas ļāva pretiniekiem seta izskaņā izvirzīties vadībā ar divu punktu pārsvaru (17:19). Pēc ventspilnieku pieprasītās minūtes pārtraukuma, spēlētāji spēja izlīdzināt rezultātu līdz 19:19. Seta galotnē nekļūdoties, Ventspils Tehnikuma volejbolisti izcīnīja uzvaru setā ar 21:19, līdz ar to uzvarot arī otru spēli (2:0).

Trešajā spēlē (pret "Nõo RG") un ceturtajā spēlē (pret "Suure-Jaani G") tika gūtas divas ļoti pārliecinošas uzvaras ar rezultātiem 2:0.

Līdz ar to pirmā diena noslēdzās ar 8 punktiem 4 spēlēs, zaudējot tikai vienu setu pirmajā spēlē (8:1). Pirmā vieta grupā un tiesības spēlēt finālā.

Otrās dienas fināla spēlē Ventspils Tehnikuma volejbolistiem par zelta medaļām cīnījās ar "Loksa G" komandu, ko iepriekšējās dienas otrajā spēle izdevās uzvarēt ar 2:0. Arī fināla spēle aizritēja bez pārsteigumiem un likumsakarīga uzvara ar 2:0. Tādējādi 2.vietā atstājot "Loksa G" komanda, bet 3.vietā "Nõo RG" komanda.

"Ventspils Tehnikuma" spēlētāji: Jūlija Kozinda, Liāna Skvorceviča, Annija Helmane, Toms Ārbergs, Kārlis Švēde-Grīnbergs, Krists Bartaševics, Kristers Lebedeks, Valdis Vilbrants, Niks Puriņš. Komandas treneris: Edgars Zviedrāns. Jāpiebilst, ka trenerim sacensību beigās bija jānominē divi savas komandas spēlētāji - "Labākais spēlētājs" (Best Player) un "Pārsteidzošākais spēlētājs" (Surprise Player). "Sadolin CUP 2016" Ventspils Tehnikuma volejbola komandas "Labākais spēlētājs" - KRISTS BARTAŠEVICS un "Pārsteidzošākais spēlētājs" – Jūlija Kozinda!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)