Banner 980x90

ZZ Čempionāta 2013 pusfinālos startēs 480 klases

Pēc rūpīgas skolēnu iesūtīto mājasdarbu izvērtēšanas, ir noskaidrots, kuras klases tiksies Latvijā vērienīgāko skolēnu sporta un prāta spēļu ZZ Čempionāts 2013 pusfinālos, lai cīnītos par iespēju doties uz lielo čempionāta finālu Rīgā, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja ZZ Čempionāta sabiedrisko attiecību konsultante Kristiāna Tumena.

Pirmo reizi sacensību vēsturē ikviens varēs atbalstīt savus favorītus, vērojot pusfinālus tiešraidēs, kas tiks nodrošinātas sadarbībā ar Latvijā lielāko portālu tīklu Pilsēta24.lv. ZZ Čempionātu jau septīto gadu rīko Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis.

Skolēni ir godam izpildījuši mājasdarba uzdevumu – radīt jaunu sporta veidu – un kopumā ZZ Čempionāta pusfinālos piedalīsies 480 klases no visas Latvijas. Notiks piecas pusfinālu sacensības, kurās tiksies labākie radošo mājasdarbu veicēji no Latgales, Vidzemes, Zemgales, Kurzemes un Rīgas.

Katrā reģionālajā pusfinālā piedalīsies 90 klases, savukārt Rīgā, pateicoties lielajam pieteikumu skaitam, startēs pat 120 klases. Cīņa norisināsies trīs klašu grupās (4. – 5., 6.-8. un 10.-11.klases) un katrā reģionā tiks noskaidrotas 10 labākās komandas no katras klašu grupas, kas dosies uz lielo finālu Rīgā. Pilns saraksts ar klasēm, kuras piedalīsies ZZ Čempionāta 2013 pusfinālos, pieejams šeit.

"Jau rīt atklāsim pirmo ZZ Čempionāts 2013 pusfinālu, kurā spēkiem mērosies 2500 spēcīgākie un radošākie skolēni no Latgales reģiona. Aicinam ikvienu izmantot iespēju un sekot līdzi aizraujošajām pusfinālu disciplīnām tiešraidēs, kas būs pieejamas Pilsēta24.lv portālos un www.zeltazivtina.lv," stāsta Zelta Zivtiņas zīmola vadītāja Laura Ozoliņa.

ZZ Čempionāta 2013 pusfināli notiks piecās Latvijas pilsētās: 30.aprīlī - Daugavpils Olimpiskajā centrā, Stadiona ielā 1, 3.maijā - Madonas sporta centrā, Gaujas ielā 13, 7.maijā - Dobeles sporta centra hallē, Tērvetes ielā 10, 10.maijā - Kuldīgas vieglatlētikas manēžā, Dzirnavu ielā 13, 14.maijā - Arēnā Rīga, Skanstes ielā 21.

Pilsētas informācijas portālu tīkls Pilseta24.lv jau vēstīja, ka tām klasēm, kuras nekvalificējās pusfināliem vai arī nokavēja pieteikšanās termiņu, ZZ Čempionāts sniedz otru iespēju. No 25.aprīļa līdz 15.maijam visas klases, kuras nepiedalās pusfinālu sacensībās, var pieteikties Online ZZ Čempionātam.

Lai pieteiktos Online ZZ Čempionātam, klasei jāveic īpašs mājasdarba uzdevums - jārada savas klases lielākais fans, radoši saģērbjot, safrizējot un sakrāsojot savu klases audzinātāju. Katrai klasei jāiesūta divas fotogrāfijas - pirms un pēc skolotāja pārvērtībām, kā arī jānofilmē līdz 20 sekundēm garš video, kurā redzams, kā skolotājs kopā ar klasi fano. Pieteikt klasi Online ZZ Čempionātam iespējams reģistrējoties mājas lapā www.zzcempionats.lv.

ZZ Čempionātu 2013 organizē Zelta Zivtiņa un jauniešu organizācija Avantis. To atbalsta Tele2, Nike, Sportland, Samsung, Food Union, Pols, dabīgais minerālūdens "Turaida", Angry birds, Dienas deva, Ergo, Arēna Rīga, AXA, Madonas dome, Kuldīgas dome, Daugavpils dome, Dobeles dome, JCDecaux, LNT, TV6, Inbox.lv, Sīrups, Pilseta24.lv un E-klase.lv. Paldies, par starta došanu septītajā ZZ Čempionātā 2013 Izglītības un Zinātnes ministrijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)