Banner 980x90

Dienas horoskops 19.novembrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Tev šodien tiks dotas vairākas iespējas atzīties netaisnībā – lai paliek tavā ziņā tas, vai to darīsi. Neļauj sev kāpt uz galvas un arī citiem uz galvas labāk nekāpt.

Vērsis
Centies sekot līdzi savai finansiālajai situācijai. Ļauj draugiem sev palīdzēt, ja ar visu pats netiec labā. Būs šodien jāpārkāpj pāri saviem principiem.

Dvīņi
Tev ir visas iespējas kļūt par līderi, bet tas nenāks viegli. Būs nesaprotama diena, nevarēsi izlemt starp divām galējībām.

Vēzis
Neesi pārāk kritisks un nemētājies ar viedokli par visu, kas tev nepatīk, tas tev var nest nevēlamu rezultātu. Nejaucies citu darīšanās, neizpaud noslēpumus.

Lauva
Savas idejas beidzot arī vajadzētu realizēt – un neesi pārāk kritisks pret sevi! Šodien nāksies pieņemt profesionālus lēmumus, kas ietekmēs karjeru.

Jaunava
Tu vari veikt izmaiņas, ja pastāvēsi par savu viedokli. Ja naudu būsi iztērējis nevajadzīgās lietās, tas apbēdinās tavu partneri, tādēļ sākumā padomā mazliet līdzi.

Svari
Tavas idejas ir labas, bet visiem tās nav nepieciešamas. Šodien tieši laikā būs romantiskas vakariņas un pilnīgs, galīgs miers. Tev jāatpūšas no saspringtās ikdienas.

Skorpions
Ja neesi bijis pietiekami atklāts, tas šodien nāks gaismā un atspēlēsies. Tev šodien būs nepieciešamais spēks, lai veiktu pārmaiņas, kas tavuprāt ir nepieciešamas.

Strēlnieks
Maģiski spēsi šodien atrisināt visas problēmas. Viegla un brīva diena, kad nedrīkst sev ļaut uzbrukt stresam- izvairies no nepatīkamā!

Mežāzis
Neatturi sevi no dažādiem piedzīvojumiem tikai tāpēc, ka nezini, ko par tevi padomās citi. Šobrīd tev jādomā par sevi tikai pašam – citos neklausies.

Ūdensvīrs
Nenosodi citu cilvēku dīvaino uzvedību; vienkārši uzmanies, ka tas nenotiek ar tevi. Šodienas notikumi būs īstais dzīves tests.

Zivis
Atrodi cilvēkus, kuri palīdzēs tev sasniegt savus mērķus. Tev jābūt stiprākam nekā jebkad. Nedrīksti teikt lietas, kas var spēlēt negatīvu ietekmi nākotnē.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)