Banner 980x90

FK "Liepāja" U-12 vecuma komandai Ventspilī uzvara LFF kausa izcīņas turnīrā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No 2. līdz 4.septembrim Ventspilī spēkiem mērojās 12 Latvijas labākās U-12 vecuma grupas jeb 2004.dzimšanas gada futbolistu komandas, kas cīnījās par Latvijas Futbola federācijas (LFF) kausa trofeju futbolā 8:8. Pirmo vietu turnīrā izcīnīja FK "Liepāja" jaunie futbolisti.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Latvijas Futbola federācijā, visa turnīra garumā liepājnieki savos vārtos ielaida tikai vienu bumbu un tikai vienā mačā nespēja tikt pie uzvaras.

Turnīrā 12 komandas vispirms aizvadīja apakšgrupas spēles, kur A grupā vienkopus spēkojās FS "METTA", FK "Liepāja", Vidzemes FC, Rīgas Futbola skola, FK "Tukums-2000/TSS" un Rēzeknes FA vienības, bet B grupā tikās BFC "Daugavpils", SK "Super Nova", AFA "Olaine", FK "Ventspils", FS "METTA-2004" un FB "Gulbene-2005/BJSS" futbolisti.

A apakšgrupā kā vienīgā visās piecās spēlēs uzvarēja FK "Liepāja" komanda, četros mačos nosargājot savus neskartus un vienīgo bumbu savā vārtu tīklā ielaižot pret FK "Tukums-2000/TSS" futbolistiem (5:1). Tieši tukumnieki ierindojās grupas otrajā pozīcijā, kas viņiem izdevās, pateicoties uzvarām trīs citos mačos un neizšķirtam 3:3 pret FS "METTA" futbolistiem. Lai arī rīdzinieku sekmes un iekrāto punktu skaits bija identisks, augstāku vietu apakšgrupā, pateicoties labākai gūto un zaudēto vārtu attiecībai, izcīnīja Tukuma komanda.

Tikmēr B grupā bez zaudējumiem iztika FK "Ventspils" un BFC "Daugavpils" komandas, kas ieņēma šī sešinieka divas augstākās pozīcijas. Ventspilniekiem pirmo vietu atnesa trīs uzvaras un divi neizšķirti, bet Daugavpils pārstāvjiem otro pozīciju deva divas uzvaras un trīs neizšķirti.

Šīs četras komandas, ņemot līdzi savstarpējo spēļu rezultātus, otrajā posmā sadalīja pirmās četras vietas. Kamēr Tukuma komandai izdevās uzvarēt gan Ventspils, gan Daugavpils futbolistus, liepājniekiem pirmās vietas izcīnīšanai pietika ar uzvaru pār FK "Ventspils" (2:0) un neizšķirtu pret BFC Daugavpils (0:0). Otrajā vietā sekoja FK Tukums-2000/TSS, bet bronzas godalgas izcīnīja daugavpilieši.

Spēļu rezultāti un kopvērtējuma tabulas atrodamas šeit.

Par turnīra labākajiem spēlētājiem tika nosaukti Markuss Alpēns (FK Liepāja), Niks Sliede (FK Liepāja), Kristaps Puzanovs (FK Tukums-2000/TSS), Timurs Volosovs (BFC Daugavpils) un Klāvs Viļumovs (FK Ventspils).

Ar šo turnīru noslēgušās šīgada LFF kausa izcīņas sacensības futbolā 8:8.

LFF kausa izcīņa futbolā 8:8 tiek organizēta ar mērķi paaugstināt Latvijas jaunatnes komandu un spēlētāju meistarību, uzlabot spēļu kvalitāti, jaunu komandu izveidošanu un veicināt Latvijas jaunatnes futbola attīstību. Finālsacensībās piedalās Latvijas reģionu labākās komandas, kas noskaidrotas reģionālajās priekšsacīkstēs.

Pirmais LFF kausa izcīņas turnīrs no 19. līdz 21. augustam norisinājās Rēzeknē, kad U-10 vecuma grupā pirmo vietu izcīnīja Vidzeme FC pārstāvji, bet nedēļu vēlāk Valmierā tikās U-11 vecuma grupas komandas, kad pie titula tika FK Tukums-2000/TSS futbolisti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)