Banner 980x90

Iekrītot Ventā, iet bojā ekskursiju kuģīša "Hercogs Jēkabs" mehāniķis

Ventspils, 4.janv., LETA. Pagaidām nenoskaidrotos apstākļos, iekrītot Ventā, vakar gājis bojā Ventspils brīvostas pārvaldes ekskursiju kuģīša "Hercogs Jēkabs" mehāniķis, aģentūrai LETA apstiprināja Ventspils brīvostas sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Ieviņa.

3.janvārī ap plkst.14.40 Valsts policijā no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) saņemta informācija par to, ka Ventspilī darba vietā noticis nelaimes gadījums, kurā dzīvību zaudējis vīrietis. Viņš atradies pie kuģīša "Hercogs Jēkabs", kur veicis darba pienākumus, un pagaidām nenoskaidrotos apstākļos iekritis Ventā. 1952.gadā dzimušais vīrietis izcelts no upes, taču jau bez dzīvības pazīmēm. NMPD mediķi konstatējuši viņa nāvi.

Kā atzina Ventspils brīvostas pārvaldes pārstāve, notikušajam nav aculiecinieku, un iemesli pagaidām ir neskaidri. Ekskursiju kuģītis ziemas sezonā nekursē, taču tam tiek veikta regulāra apkope un uzraudzība.

"Vispirms Ventspils brīvostas pārvaldes vārdā vēlos izteikt visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā tuviniekiem. Esam satriekti par notikušo," atzina Ventspils brīvostas pārvaldnieks Imants Sarmulis. "Šobrīd ir sākta izmeklēšana, lai noskaidrotu, kas un kā ir noticis, jo traģiskajam negadījumam aculiecinieku nav. Ventspils brīvostas pārvaldes darbinieki aktīvi iesaistās izmeklēšanā un darīs visu iespējamo, lai konstatētu visus apstākļus, kas šādu traģēdiju izraisījuši," piebilda Sarmulis.

Valsts policijā par notikušo sākts kriminālprocess, par negadījumu informēta arī Valsts darba inspekcija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)