Banner 980x90

Labdarības koncertā Ventspilī bērniem ar īpašām vajadzībām saziedoti 2664 eiro

Ventspils, 11.dec., LETA. Labdarības koncertā "No debesīm es atnesu..." Ventspils bērniem ar īpašām vajadzībām saziedoti 2663,57 eiro, aģentūru LETA informēja koncerta organizatori.

Labdarības koncertā, kas 10.decembrī norisinājās Ventspils baptistu draudzes lūgšanu namā, saziedotie līdzekļi tiks nodoti Ventspils atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš", kura speciālisti vislabāk varēs novērtēt, kuram bērnam palīdzība nepieciešama steidzamāk. Palīdzība nepieciešama vairākiem bērniem - īpašiem ārstēšanās vai rehabilitācijas kursiem, vingrošanai un masāžām.

Labdarība koncertu jau desmito gadu organizēja politiskā partija "Latvijai un Ventspilij", bet astoto reizi koncerts notika baptistu lūgšanu namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)