Banner 980x90

Valsts svētku uguņošana Ventspilī izmaksās 24 235 eiro

Ventspils, 9.okt., LETA. Valsts svētku uguņošanu 18.novembrī Ventspilī organizēs SIA "International Fireworks Design", liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Ventspils pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" organizētajā iepirkumā par uguņošanas priekšnesuma realizāciju valsts svētkos vienīgais pretendents bija "International Fireworks Design", kas piedāvā šo pakalpojumu par 24 235 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

"International Fireworks Design" organizēja arī uguņošanu Ventspils Pilsētas svētkos šī gada augustā.

"International Fireworks Design" ir 2014.gadā Rīgā dibināts uzņēmums. 2016.gadā tas strādāja ar 243 208 eiro apgrozījumu un guva 7032 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)