Banner 980x90

Ventspilī diskutēs par 5G tīkla nākotnes iespējām

Ventspils, 13.marts, LETA. Piektdien, 16.martā, Ventspilī atklās Biznesa atbalsta centra jaunās telpas un organizēs informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) nozares ekspertu paneļdiskusiju "5G iespējas biznesā un nākotnes realitāte", aģentūru LETA informēja Ventspils Biznesa atbalsta centra projektu vadītājs Jānis Kūlbārdis.

Ventspils biznesa atbalsta centra un koprades telpas atklāšana Pils ielā 17, Ventspilī, notiks plkst.12. Pēc atklāšanas apmeklētājiem un viesiem būs iespēja apskatīt Ventspils un reģiona progresīvākos produktus.

No plkst.13.30 līdz 15.30 biznesa atbalsta centrā notiks diskusija par 5G tīkla nākotnes iespējām. To vadīs Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvis, Ventspils Augsto tehnoloģiju parka valdes loceklis Salvis Roga. Diskusijā piedalīsies uzņēmumuma "Latvijas Mobilais Telefons" pārstāvis Edgars Grandāns, "TestDevLab" pārstāvis Kristaps Skutelis, "Accenture" pārstāvis Staņislavs Hilčuks un Ventspils pilsētas domes izpilddirektora vietnieks IKT jomā Egons Spalāns.

No plkst.15.30 būs iespēja turpināt diskusijas un kontaktu veidošanu saviesīgā gaisotnē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)