Banner 980x90

Ventspils dome piešķīrusi 3373 eiro kādas daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas pagalma labiekārtošanai

Rīga, 15.jūl., LETA. Ventspils pilsētas dome nolēmusi piešķirt 3373 eiro līdzfinansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Inženieru ielā 97, Ventspilī, pagalma labiekārtošanai, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Pie mājas ieejas mezgliem plānots izbūvēt bruģakmens laukumiņus un tajos uzstādīt sešus velosipēdu turētājus.

Pagalma labiekārtojuma uzlabošanai piešķirts pašvaldības finansējums 3373 eiro apmērā, kas ir aptuveni 76% no kopējām darbiem nepieciešamās apliecinājuma kartes izstrādes izmaksām - 4440 eiro.

Ar lūgumu piešķirt līdzfinansējumu pašvaldībā vērsās mājas pārvaldnieks, pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi".

Šogad Ventspils pilsētas pašvaldība rezervējusi līdzfinansējumu 50 000 eiro pagalmu labiekārtošanas projektu realizācijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)