Banner 980x90

Ventspils novada domi turpinās vadīt ZZS pārstāvis Mucenieks

Ventspils, 20.jūn., LETA. Ventspils novada domes priekšsēdētāja amatā šodien vienbalsīgi ievēlēts līdzšinējais pašvaldības vadītājs Aivars Mucenieks no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS), aģentūru LETA informēja novada domes pārstāve Marlena Zvaigzne.

Par Mucenieku, kurš bija vienīgais pašvaldības vadītāja amatam izvirzītais kandidāts, nobalsoja visi 15 domē ievēlētie deputāti.

Par Ventspils novada domes priekšsēdētāja pirmo vietnieku ievēlēts Guntis Mačtams (ZZS), bet par priekšsēdētāja vietnieku - Māris Dadzis (V).

Ventspils novada domē astoņi mandāti ir ZZS, četri mandāti - nacionālajai apvienībai "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK, bet trīs mandāti - apvienotajam "Vienotības" un Latvijas Reģionu apvienības sarakstam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)