Banner 980x90

Ventspils novada Tārgalē par 114 360 eiro labiekārtots parks

Ventspils, 6.nov., LETA. Ventspils novada Tārgales ciemā par 114 360 eiro labiekārtots parks, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Īstenojot projektu "Paaudžu tikšanās vietas izveidošana Tārgalē", parka teritorijā un tā apkārtnē veikti labiekārtošanas darbi. Izbūvēti gājēju celiņi teju 200 metru garumā un tiltiņš jeb laipa. Parkā izvietoti četri soliņi un atkritumu urnas. Uzstādītas 12 laternas un informatīvais stends. Būtiski uzlabots arī bērnu rotaļu laukums - tam izveidots jauns segums un novietotas trīs jaunas rotaļu iekārtas, smilšu kaste un rotaļu māja. Atjaunota viena rotaļu iekārta, un tās tuvumā uzstādīts soliņš.

Minētie darbi veikti, uzklausot iedzīvotāju ieteikumus un ņemot vērā gan vidējās un vecākās paaudzes, gan bērnu un viņu vecāku intereses, skaidroja pašvaldībā. Parks nosaukts par paaudžu tikšanās vietu.

Projekta kopējās izmaksas ir 114 360 eiro, tostarp 79 005 eiro ir Ventspils novada pašvaldība finansējums, bet 35 355 eiro - Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai līdzekļi. Būvniecību objektā veica SIA "Pilsbūve".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)