Banner 980x90

Aicina pieteikt bērnus Ziemassvētku pasākumiem

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv

Ventspils Kultūras centrā decembra mēnesī norisināsies vairāki Ziemassvētku pasākumi bērniem, uz kuriem interesenti tiek aicināti pieteikties laicīgi.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Kultūras centra producente Inese Marcinkiana, Ziemassvētku pasākuma programmā būs jautrs Ziemassvētku uzvedums "Drosmes formula garaušiem" un izklaidējošas rotaļas kopā ar Ziemassvētku Vecīti.

Ziemassvētku uzveduma pamatā ir stāsts par trim bailīgiem trušiem, kuri meklē iespējas kā pārvarēt bailes. Uzveduma režisors ir Imants Jaunzems, lomās iejutīsies Indra Vītiņa, Uldis Grieze, Andris Lasmanis, Roberts Grinbergs, Inese Marcinkiana un Olafs Indersons.

Sīkāka informācija par pasākumu norisi un laikiem zvanot pa tālr.26562114 (Ventspils Kultūras centra producents Roberts Grinbergs).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)