Banner 980x90

Aizņemies kredītu atbildīgi

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ja esi nolēmis, ka ātrais kredīts varētu palīdzēt arī Tev, lai veiktu svarīgu rēķinu apmaksu, bet neesi pārliecināts, vai šis pakalpojums ir Tavai situācijai atbilstošākais, iepazīsties ar svarīgākajiem ātro kredītu parametriem!

Priekšrocības, salīdzinot ātro kredītu ar citiem finanšu pakalpojumiem
Ātrais kredīts var būt risinājums situācijās, kad steidzami nepieciešams segt rēķinus. Šiem pakalpojumiem ir šādas priekšrocības:
- nav nepieciešams uzrādīt izziņu no darba devēja, kā arī citu dokumentu iesniegšana netiek pieprasīta, tādējādi atvieglojot naudas saņemšanu un padarot reģistrācijas procesu krietni vien ātrāku;
- komisijas maksa, kas tiek samaksāta par pakalpojuma izmantošanu, ir neliela (parasti tie ir apmēram 10 procenti mēnesī);
- kredītu vari pieteikt un iegūt, neizejot no mājas – viss, kas Tev nepieciešams, ir vien interneta pieslēgums, dators un mobilais tālrunis.

Kam pirms kredīta pieteikšanas jāpievērš uzmanība?
Taču, kā jau visas ar finansēm saistītās darbības, arī ātrais kredīts pirms tā izmantošanas ir rūpīgi jāizanalizē. Ja Tu vēlies izmantot konkrēto pakalpojumu, padomā par šādiem aspektiem:
- iespēja savlaicīgi atmaksāt naudas summu un komisijas maksu – ja nevēlies sabojāt savu kredītvēsturi un iekulties papildus raizēs, pirms pieteikšanās kredītam Tev jābūt pārliecinātam, ka noteiktajā termiņā būsi saņēmis pietiekami daudz ienākumu, lai ātrais kredīts tiktu apmaksāts;
- ātrā kredīta atbilstība Tavām vajadzībām – pirms kredīta pieteikšanas Tev jāsaprot, kādās situācijās šis pakalpojums ir piemērots. Ja grasies to izmantot tēriņiem, kas uzradušies pēkšņi, taču tos atlikt nav iespējams, ātrais kredīts var palīdzēt, savukārt spontāniem pirkumiem vai ieilgušu finanšu problēmu risināšanai jāmeklē kāds cits variants;
- procentu likme un pirmais kredīts bez % maksas – ja esi nolēmis, ka izmantosi ātro kredītu, šim aspektam noteikti pievērs uzmanību – no tā būs atkarīgs, cik daudz naudas noteiktajā termiņā vajadzēs atdot. Vairāki kredītdevēji saviem topošajiem klientiem pirmo kredītu piedāvā bez komisijas maksas, kas nozīmē to, ka būs jāatdod tieši tik, cik aizņēmies.

Kā iespējams izvēlēties piemērotāko ātro kredītu?
Ņemot vērā, ka ātrais kredīts ir gana populārs finanšu pakalpojums, loģiski, ka to piedāvā liels pulks kredītdevēju. Lūk, dažas no iespējām, kā atrast savām vajadzībām piemērotāko kredītiestādi:
- sazinies ar sev zināmiem cilvēkiem, kuri iepriekš izmantojuši attiecīgos pakalpojumus, lai uzzinātu viņu viedokli;
- izmanto kādu no vietnēm, kurā salīdzināti visi Latvijā pieejamie kredītdevēji – tur atradīsi, kurš no aizdevējiem piedāvā Tev nepieciešamo aizdevuma summu, kādas ir katra uzņēmuma procentu likmes, no cik gadu vecuma kredīts tiek izsniegts utt.;
- izpēti konkrētu kredītdevēju piedāvājumus to mājaslapās – tādā veidā iespējams uzzināt arī par dažādām akcijām un kredītiestādes kontaktinformāciju.

Ātrie kredīti sevī ietver virkni priekšrocību, taču tajā pašā laikā pirms aizņemšanās noteikti apsver savas iespējas atmaksāt nepieciešamo naudas summu tam paredzētajā laikā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)