Banner 980x90

Apmācis ventspilniekus biznesa modeļu veidošanā

Sestdien, 14.decembrī visi interesenti laipni aicināti apmeklēt meistarklasi biznesa modeļu veidošanā, kuru vadīs Rīgas Ekonomikas augstskolas (Stockholm School of Economics in Riga) pasniedzējs un Radošo uzņēmējdarbības nozaru programmas direktors Fionn Dobbin, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā.

Papildus savai pamatdarbībai kā lektoram Rīgas Ekonomikas augstskolā un radošajam konsultantam, Fionn Dobbin ir dibinātājs modes un dizaina uzņēmumam "Mammu".

Nodarbības laikā pasniedzējs atraktīvā veidā piedāvās konkrētus risinājumus veiksmīga uzņēmuma izveidei, izmantojot radošās metodes. Nodarbībai aicinām pievienoties topošos un esošos uzņēmējus, kuri plāno uzsākt zināšanu ietilpīgu jaunu projektu attīstīšanu vai veidot jaunus uzņēmumus.

Meistarklase notiks Ventspils Augstskolas D. korpusa 103.auditorijā, Inženieru ielā 101, Ventspilī, no plkst.12.00 līdz plkst.17.00.

Dalībniekiem tiks nodrošināta kafija un uzkodas.

Pasākuma valoda: angļu (tulkošana pēc pieprasījuma).

Dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc vēlams pieteikties dalībai pasākumā līdz piektdienai, 13.decembrim, sūtot e-pastu uz: natalja.jarohnovica@venta.lv vai zvanot pa tālruni 26838344.

Bezmaksas semināru organizē Ventspils Augstskola sadarbībā ar valsts aģentūru "Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra" un Ventspils Augsto tehnoloģiju parku ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda un Eiropas Savienības finansiālo atbalstu valsts programmas "Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai" ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)