Banner 980x90

Diāna Zaļepska izvirzīta titulam "Gada vecmāte"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

SIA ''Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas'' Dzemdību nodaļas vecmāte Diāna Zaļepska izvirzīta nominācijai žurnāla ''Mans Mazais'' rīkotajā akcijā ''Gada vecmāte''.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas pašvaldības pārstāvji, akcijā ikviena māmiņa aicināta nominēt savu vecmāti, daloties stāstā par savu pozitīvo dzemdību pieredzi. Lai pieteiktu savu vecmāti, jānosūta vēstule uz e-pastu gadavecmate@santa.lv

Diāna Zaļepska Ventspils slimnīcā strādā kopš 1984.gada un regulāri saņem daudzu māmiņu pozitīvās atsauksmes par sirsnību un profesionalitāti. Tāpat Zaļepska 2014.gadā saņēmusi Ventspils pilsētas domes apbalvojumu. SIA "Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas" vadība sveic vecmāti ar panākumiem un novēl veiksmīgu turpmāko darbu!

SIA "Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas" Dzemdību nodaļā savas atvasītes pasaulē laiž ne tikai ventspilnieces un Ventspils novada topošās māmiņas. Šeit dzemdēt izvēlas arī sievietes no Talsiem, Kuldīgas, Rīgas un citām pilsētām un novadiem. Jaundzimušo skaits Ventspilī ar katru gadu pieaug – aizvadītajā gadā tika sagaidīti 630 mazuļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)