Banner 980x90

Dienas horoskops 10.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien kāds strīds var atrisināties tev par labu, taču savu apmierinātību par to šoreiz labāk slēpt. Nāksies tikt skaidrībā, kurš cilvēks tevi ietekmē labi, bet ar kuru labāk pārtraukt kontaktu.

Vērsis Negaidi, kad ar tevi kaut kas labs notiks tāpat vien, labāk ņem un rīkojies, padarot jebkuru brīdi īpašu. Viss ir tavās rokās!

Dvīņi Radīsies iespēja realizēt kādu ideju, un modīsies iedvesma kaut ko darīt. Tver šo iedvesmas mirkli uzreiz!

Vēzis Ar dažādām metodēm mēģināsi pierādīt un uzspiest savu, taču tas būs veltīgi. Ir cilvēki, kurus nekas neizmainīs – samierinies ar to!

Lauva Būs jāiemācās atzīt savas kļūdas un samierināties ar situāciju. Nenoliedz acīmredzamo, tas tikai bojā tavu reputāciju!  

Jaunava Iespējams, ka saskarsies ar negaidīties izdevumiem, tāpēc pagaidām centies ietaupīt maksimāli daudz. Šoreiz vaina nebūs tevī!

Svari Darbā neizrādi bezrūpīgu attieksmi, centies ar pienākumiem tikt galā ar augstu atbildības sajūtu un visu izdarīt laicīgi!

Skorpions Var nākties ņemt kaut kādu situāciju zem savas stingras kontroles. Liela iespējamība, ka tas būs saistīts ar cilvēkiem, ar kuriem tu pavadi  ļoti daudz laika.   

Strēlnieks Nāksies mainīt savus plānus. Nav izslēgts, ka tas, uz ko tu tiecies, no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ nevar tapt realizēts, tomēr nav vērts satraukties, jo šī situācijas maiņa atbrīvos tevi no problēmām. 

Mežāzis   Nāksies saskarties ar cilvēku, kurš no tevis slēpj savus patiesos nodomus. Esi uzmanīgāks – liela iespējamība, ka tevi centīsies izmantot.

Ūdensvīrs Parasti romantiskais un maigais mīlas burbulis var pārtapt kārtīgā putu ballītē, kur tiek pamēģināts viss jaunais un nepieredzētais. Uzdrošinies!

Zivis Iespējams, vēlēsies nodoties neplānotiem baudas mirkļiem, taču, šie mirkļi drīzāk būtu romantiski, nevis skarbi iekāres uzplaiksnījumi. Pārsteidz savu mīļoto ar neplānoti greznu maltīti vai pudeli laba vīna.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)