Banner 980x90

Dienas horoskops 11.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien svarīga būs disciplīna un apņēmība. Centies ar darbiem tikt galā laicīgi! Piedalies dažādās nodarbēs, kuras pat nav saistītas ar tavu darbu vai hobijiem. Iepazīsi jaunus cilvēkus! 

Vērsis Meklēsi iedvesmu, lai tiktu galā ar sakrājušos darbu kaudzi. To, visticamāk, nāksies rast sevī vai pat piespiest sevi darīt to, ko pašlaik negribas. 

Dvīņi Nemeklē problēmas tur, kur to nemaz nav! Iespējams, ka tu pašreizējo situāciju uztver pārāk asi un subjektīvi. Paskaties uz notiekošo no malas un tad izdari savus secinājumus. 

Vēzis Kad pie notiekošā vēlēsies vainot visus sev apkārt esošos cilvēkus, apdomājies, vai vainīgs neesi tu pats. Centies saglabāt vēsu prātu un par sīkumiem neiespringt. 

Lauva Mēģini izrauties no ierastās vides un veikt izmaiņas savā ikdienas dzīvē. Kaut niecīga vakara nodarbe, kuru iepriekš nebiji darījis, pavērs jaunus horizontus. Sāc interesēties arī par lietām, kas nav saistītas ar tavu profesiju!

Jaunava Neierobežo sevi un savas iespējas! Tev visas durvis ir vaļā. Nemeklē attaisnojumus un neaizbildinies, ka tev kādai nodarbei nav laika. Padomā - ja tu tiešām vēlētos, tad to arī atrastu. Labāk uzreiz pateikt, kā ir! 

Svari Neviens šodien nespēs mainīt tavu nostāju kādā jautājumā - un nemaz arī nevajag! Pastāvi par savu taisnību, tomēr, pirms iesaisties kādā diskusijā, pārliecinies, ka zini visus faktus! 

Skorpions Šodien izjutīsi īpašu vajadzību, lai atbalstītu kādus sev mīļu un tuvu cilvēku. Mēģini viņus iepriecināt! Nespēsi cīnīties ar kādu kaitīgu ieradumu. 

Strēlnieks Pārāk stingri noteikumi sagraus tavu identitāti, tāpēc dod vaļu savām nelielajām vājībām. Tas nebūt nenozīmēs, ka esi vājš! Pietiks turēt visu sevī! 

Mežāzis Visu, kas krīt uz nerviem, mēģini ignorēt. Labāk nemaz neklausīties, ja kāds tev kaut ko pārmet, bet gan vienkārši māt ar galvu, lai izvairītos no savu nervu bojāšanas. 

Ūdensvīrs Paplašini savus apvāršņus un dodies jaunā meklējumos! Iespējams, ka kāda laba grāmata tev liks aizdomāties par pašlaik notiekošo. 

Zivis Šodien droši vari ļauties dažādiem aicinājumiem un izaicinājumiem. Padosies dažādas lietas, jo īpaši prasmīgi spēsi izteikt savu viedokli sevi interesējošos jautājumos. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)