Banner 980x90

Dienas horoskops 14.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Parasti tu esi pārāk pieklājīgs, lai mīļotajam cilvēkam minētu konkrētas problēmas. Par spīti tam, tagad tu jutīsies daudz nobriedušāks un spēsi tikt galā ar visu, kas stāsies tev ceļā. Tev ir jārunā, bet nesacel milzīgu traci. Atklāj savas domas, esi godīgs un ļauj rast risinājumu jūsu problēmām.

Vērsis
Jutīsies iedrošināts doties ārpus mājās un socializēties vairāk nekā pēdējā laikā. Uzdrīksties runāt ar cilvēku, kuru līdz šim esi apbrīnojis tikai no tāluma. Tev nav jābūt agresīvam, bet ieguvējs būsi, ja sacīsi to, ko domā un būsi atklāts par to, kas tevi piesaista.

Dvīņi
Izmanto šīs dienas pozitīvo emocionālo enerģiju, lai atrisinātu kādu situāciju, kurā iesaistīts tav mīļotais cilvēks. Šī ir lieliska diena atkātām diskusijām, kuras nepieciešamas, lai sarežģītākas jūtas pārveidotu par emocijām, kuras var izdabūt ārā. Šādi rīkojoties iemācīsies patiesi piedot.

Vēzis
Tu jutīsi izaicinājumu starp sevi un draugiem, tas būs saistīts ar kādu cilvēku, kas jums visiem ļoti patīk. Visi nevarat satikties ar šo cilvēku reizē, tādēļ nāksies to risināt savādāk - uzvarētājs iegūs visu. Tev ir lieliskas iespējas uzvarēt, ja būsi pašpārliecināts, nevis nekaunīgs un izmisis.

Lauva
Lai gan ikdienā tev patīk saglabāt atturīga un klusa cilvēka tēlu, tagad jutīsies iedrošināts lauzt šos uzskatus un pieņemt lēmumu. Ja tu velies kādam tuvam cilvekam atklāt, ko tu pret viņu jūti, tad dari to tagad, kad esi pašpārliecināts. Pasteidzies - pirms drosme nepazūd tik pat ātri, ka atnākusi.

Jaunava
Tādā dienā kā šī, tu noteikti vēlēsies ar mīļoto cilveku doties kādā aizraujošā randiņā, lai padarītu pikantāku savu romantisko dzīvi. Jums varētu patikt kāds sāncensīgas dabas pasākums vai arī varat noskatīties interesantu filmu vai komēdiju. Lai arī ko jūs darītu, tas būs aizraujoši un šis notikums ļaus atdzimt kopīgai dzirkstelītei.

Svari
Pārstāj lūkoties pagātnē, paskaties, cik daudz tev šobrīd ir dots. Pārdomā, ko tu vēlies darīt nākotnē. Lai arī viena tavas dzīves fāze ir noslēgusies, ir īstais laiks sākt kustēties talāk. Izmanto šo izdevību, lai sāktu dzīvi no jauna. Tev ir daudz, ko piedāvāt. Uz priekšu!

Skorpions
Šodien tev tiks dota iespēja mainīt konkrētās tavas dzīves jomās notiekošo, īpaši tas attiecās uz mīlestības lauciņu. Tu meklēsi piedzīvojumus - nevis fiziskā nozīmē kaut kurp dodoties, bet gan metafiziskajā nozīmē, savā iekšējā būtībā. Tavās esošajās attiecībās būs jaunas perspektīvas un tu jutīsies tā, it kā tev būtu pavisam cita pasaule. Partneri tev vairs nekad nešķitīs tādi paši kā agrāk.

Strēlnieks
Šīs dienas planetārā enerģija palīdzēs mainīt pārāk ilgi briedušo situāciju esošajās attiecībās. Tev izdosies iniciēt sarunu vai meklēt padomu pie attiecību konsultanta, kurš var palīdzēt tikt galā ar specifiskām grūtībām, ar kurām tev nākas saskarties. Problēmas atzīšana ir pirmais lielais solis uz tās risināšanu.

Mežāzis
Nav labāka laika par šo, lai izdarītu pārmaiņas un, godīgi sakot, pārmaiņas ir vienīgais, par ko varam būt pārliecināti. Dienas enerģija mudinās tevi darboties. Tu kādu laiku esi vilcinājies ar jaunu attiecību uzsākšanu, iespējams, ka šis būs tas brīdis, kad nolemsi beidzot mesties tajās. Tas, pavisam noteikti, sniegs tev jaunus iespaidus!

Ūdensvīrs
Tu jutīsies tā, it kā balansētu uz kraujas malas. Jūtas ir intensīvas un ar mīļoto cilvēku samilzusī situācija var kļūt visai nepatīkama un "eksplozīva". Labāk veic pienācīgus mērus, lai situāciju mainītu pirms tā kļūst nekontrolējama. Tu spēsi atrisināt to mierīgā ceļā un notikušais tikai uzlabos tavas attiecības.

Zivis
Ja meklē attiecību ideālu, esi brīdināts, ka realitātē tas nebūt tā nenotiek. Sākumā jūs viens otram ļoti nepatiksiet, bet pēc garīgas sarunas būsiet krietni satuvinājušies. Pēc salabšanas stāsts kļūs daudz interesantāks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)