Banner 980x90

Dienas horoskops 14.oktobrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Vēlēsies mieru un sava veida atpūtu. Dažiem Auniem tā būs vakara pavadīšana ar mīļoto cilvēku, bet citi dosies izklaidēties. Dari to, kas tev patīk!

Vērsis Izjutīsi sava veida atvieglojumu, ka nedēļa tuvojas beigām. Jau pavisam drīz varēsi atslābt un nomierināties. Grūtā fāze pamazām tuvojas noslēgumam.

Dvīņi Nezināsi ko šajā situācijā iesākt, kaut arī tavas sajūtas vedīs kādā virzienā, tu tāpat nebūsi īsti pārliecināts par to. Ja šaubies, tad ļauj laikam ritēt savu gaitu. Tev nekur nav jāsteidzas!

Vēzis  Kas citus iepriecina, tas tevi var apbēdināt. Šodien izjutīsi lielāku konkurenci nekā parasti un vēlēsies sevi parādīt no labākās puses. Tik uz priekšu!

Lauva Būs grūti "sagremot" kādas nepatīkamas ziņas. Saņemies un dari visu, lai situāciju labotu! Kāda drauga padoms būs ļoti noderīgs.

Jaunava Pirms piekrīti kaut kam trakam un nebijušam, padomā, vai tev to vispār vajag. Šodien centies atskatīties uz pagātnē pieļautajām kļūdām un izanalizēt tās.

Svari Būsi kāda savtīga labuma meklējumos. Ja kādam kaut ko esi apsolīji, tad centies savu solījumu izpildīt. Pretējā gadījumā tu šī cilvēka acīs zaudēsi daļu savas vērtības un cieņas.

Skorpions Tavām negatīvajām darbībām nāks atmaksas laiks. Šodien karma darīs savu, un, iespējams, ka tev par sliktu. Gūsi labu mācību!

Strēlnieks Pozitīva diena, kad izjutīsi neierasti labas emocijas. Parūpējies, ka arī cilvēkiem tev apkārt iet tik pat labi, cik tev! Vairo prieku!

Mežāzis Kad liksies, ka visām nedienām ir pienācis gals, kāda nepatīkama ziņa tev būs kā pamatīgs sitiens zem jostas vietas. Centies savaldīt savas emocijas un nelikt citiem no tām ciest! Ir kāds, kurš uz tevi ļoti paļaujas, nepievil viņu!

Ūdensvīrs Vēlēsies atslābt un īpaši neiespringt par sīkumiem, taču, citu cilvēku ietekmē, tas tomēr neizdosies. Ieteicams pabūt vienatnē, sakārtot domas un vienkārši atpūsties no sabiedrības.

Zivis Nemācēsi izteikt savas vēlmes un jūtas pilnībā. Tev liksies, ka kaut kā trūkst un kaut kas nav īsti līdz galam. Šodien tava intuīcija tevi nepievils!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)