Banner 980x90

Dienas horoskops 17.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Pie durvīm drīz pieklauvēs veiksme. Tver ciet un nelaid vaļā, tāpēc laiks ķerties pie kā jauna un neizmēģināta. Nebaidies no nepazīstamā!

Vērsis
Tas, kas iepriekš šķita tik vienkāršs, patiesībā tāds nemaz nav. Sapratīsi, cik patiesībā grūti ir iet uz mērķi, bet padoties tu nedrīksti.

Dvīņi
Piemērots laiks, lai beidzot nokārtotu vecus parādus un tiktu galā ar sen nepadarītajiem darbiem. Lai ieviestu skaidrību ieteicama ir sava mājokļa uzkopšana.

Vēzis
Šodien tevi pārņems spēcīgas jūtas. Tās būs optimistiskas, pozitīvas, bet pats svarīgākais, ka tās spēs tev un tavai ģimenei radīt ideālu nākotni.

Lauva
Nevajag sev pārmest neizdošanos – galvenais ir mēģināt un celties pēc tāda lielāka kritiena. Ja nav, kas patur rociņu, nebēdā, apņemies tikt galā viens.

Jaunava 
Šodien darbus centies veikt ar augstu atbildības sajūtu un lielu uzmanību. Pastāv iespēja, ka tiksi pārbaudīts vai pieļausi kādu muļķīgu kļūdu.

Svari
Esi prātīgs, nesaskati problēmas tur, kur to nemaz nav! Būsi pārsteigts, cik ātri var atrisināt jebkuru problēmsituāciju, atrodot pareizo pieeju katram cilvēkam. Mēģini būt laipns un dāsns.

Skorpions
Nemeklē muļķīgus attaisnojumus savai rīcībai! Tu pats lieliski zini, ka arī tevī ir kāda vaina – atzīsti to! Atceries – kļūdīties ir cilvēcīgi!

Strēlnieks
Nonāksi pie atziņas, ka tā metode, kas palīdz citiem, var nepalīdzēt tev. Mēģini rast jaunas taktikas un ceļus, kā tikt galā ar savām problēmām!

Mežāzis
Būsi daudz jaunu cilvēku starpā – lieliska iespēja veidot jaunus kontaktus, un kas zina, varbūt satiksi arī kādu īpašu cilvēku.

Ūdensvīrs
Šodien būs iespēja izbaudīt nedaudz romantikas. Vari pavadīt laiku kopā ar mīļoto cilvēku un darīt kaut ko neierastu, lai stiprinātu saikni jūsu starpā. Ja vēl tikai meklē otro pusīti, tad šī vakara ballīte varētu ieviest pozitīvas pārmaiņas.

Zivis
Tā vien šķitīs, ka liktenis ar tevi spēlējas, taču šodien no ļaunuma mēģini gūt arī kādu labumu! Ja pašlaik iet smagi, tad atceries – neviens neteica, ka tas būs viegli, taču reizēm tas grūtais ceļš izrādās visveiksmīgākais!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)