Banner 980x90

Dienas horoskops 22.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodiena atnesīs lielāku ticību labai nākotnei. Sāc vairāk nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, beidzot tev tam būs motivācija.

Vērsis
Pabeidz jau iesāktās lietās, neko jaunu šodien neuzsāc. Tavam darbam šodien būs augļi, to pienācīgi ieteicams arī nosvinēt.

Dvīņi
Tava romantiskā dzīve šodien visu laiku aizņems tavu prātu. Tikai atceries, ka nedrīkst neko sasteigt, citādi nekas nesanāks.

Vēzis
Pārāk daudz esi sācis svārstīties uz visām pusēm. Cilvēkam ir jāiet viens ceļš, un uz to arī jābalstās. Neesi egoists, domā par citiem.

Lauva
Nesēdi rokas klēpī salicis – tev ir laiks uzņemties iniciatīvu. Strādā ar sevi, šodien vari mēģināt pievērsties jauniem hobijiem.

Jaunava
Nebūs pārlieku izdevusies diena, lai arī sanāks izdarīt daudz. Nebaidies no jaunas pieredzes, jo tā lieki noderēs - it īpaši tagad.

Svari
Šodien pievērsies neatkarīgām aktivitātēm- pašizpausme šodien ir pirmajā vietā. Nevajag būt neiecietīgam pret līdzcilvēkiem.

Skorpions
Nevajag sevi apturēt tikai tāpēc, ka šķiet, ka rīkojies traki – tas tieši tev ir vajadzīgs. Vairāk bezrūpības un drosmes.

Strēlnieks
Šodien jāpievēršas darbam un nepabeigtām lietām, kas traucē prātam. Iespējams risks sabojāt attiecības, tāpēc esi uzmanīgāks.

Mežāzis
Varbūt ir vērts padomāt par to, vai dari to, ko patiešām vēlies. Netērē laiku, jo šodien parādīsies tas, kā iekārtosies nākotne.

Ūdensvīrs
Nevajag šodien gremdēties vientulībā – vienam klāsies grūti. Ja tev ir kādi nepadarīti darbi, šī diena ir veltīta tam, lai tu to paveiktu.

Zivis
Nekas tevi tā šodien neiepriecinās kā citu laime. Nepārstāj ticēt pats sev – tas visu var sakārtot pa plauktiņiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)