Banner 980x90

Dienas horoskops 27.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodien nevajag veidot, labot vai izbeigt attiecības. Vairāk uztraucies par pienākumiem, kuri ir palaisti garām un nokavēti.

Vērsis
Laba diena, lai pavadītu laiku mazā draudzīgā kompānijā. Būs jāadaptējas kādā jaunā vietā, bet tas tev tikai un vienīgi palīdzēs.

Dvīņi
Tevi piemeklēs veiksme, ja nekoncentrēsies tikai uz sevi. Tu šodien būsi uzmanības centrā- izbaudi šo uzmanību pilnībā.

Vēzis
Ja tu kaut ko meklē- nepadodies! Atbildes ir tev acu priekšā, atliek vien noņemt rozā brilles un uz brīdi aizmirsti par savām problēmām.

Lauva
Labas attiecības ar bērniem, bet ar pieaugušajiem – ne visai. Daudz gribēsi runāt, tā arī neko nepasakot. Labāk vairāk darīt, nekā klusēt!

Jaunava
Šodien vairāk iegūsi, ja mazāk runāsi, bet vairāk ieklausīsies citos. Neslikti būtu arī padarboties un izdarīt iekavētos darbus.

Svari
Ass pagrieziens, kas aizvedīs uz vēl labāku dzīvi. Neļauj sev sabēdāties, skaties uz priekšu un ne ar mazāko kaktiņu atpakaļ!

Skorpions
Neaizmirsti par saviem mērķiem tad, kad citi centīsies nomākt tavu prātu. Tas, vai tev viss izdosies, būs diemžēl atkarīgs no citiem.

Strēlnieks
Tu pieturējies pie saviem stratēģiskajiem plāniem, bet šodien tas mainīsies. Tava sabiedrība kādam sāks krist uz nerviem.

Mežāzis
Uzmanies, centies neiesaistīties konfliktā ar ģimenes locekļiem! Tev šobrīd jābūt stiprākam nekā jebkad – neļauj citiem mainīt tavu viedokli!

Ūdensvīrs
Sakārto apkārtējo vidi – tas ir pirmais solis, lai sakārtotu arī tavu sirdi un prātu. Ieteicams pabūt vienatnē vai ar kādu sev ļoti tuvu cilvēku.

Zivis
Paskaties atpakaļ, tu esi pamatīgi progresējis, un zinot visu to, kas notiek tev apkārt, tas tiešām ir apbrīnojami, esi pateicīgs!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)