Banner 980x90

Dienas horoskops 29.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Nesūdzies, ja kaut kas neizdodas vai liekas grūts, bet gan notici sev un saviem spēkiem - tu to vari!

Vērsis Neuztraucies par pieļautajām kļūdām, labāk paturi galvā to, ka no tām vienmēr var mācīties! Esi prātīgs naudas jautājumos!

Dvīņi Gribēsi daudz filozofēt un domāt, kā būtu, ja būtu. Meklēsi dažādas sakritības un jēgu apkārtējo teiktajā.

Vēzis Satiksi kādu cilvēku, kuru nemaz negaidīji satikt, tas notiks vairāku apstākļu sakritību rezultātā. Kas zina, varbūt atjaunosiet kontaktu!

Lauva Nezināsi, ko īsti vēlies un svārstīsies starp vairākām izvēlēm. Tev nepieciešams laiks vientulībā, lai sakārtotu domas!

Jaunava Diena būs pilnībā izdevusies, ja satiksi kādu vecu paziņu! Iespējams, ka ir kāds par kuru tu esi aizmirsis - sazinies!

Svari Darīsi vienu, bet domāsi par kaut ko pilnīgi citu. Rīkojies tā, lai tavas domas sakristu ar darbiem! Mazāk kontaktējies virtuāli, centies satikties dzīvē!

Skorpions Meklēsi dažādas iespējas un veidus, kā apliecināt savas spējas, taču ar to pagaidām nesteidzies! Publiska izrādīšanās tev nenesīs absolūti nekādu labumu.

Strēlnieks Intuīcija tevi vedīs pareizajā virzienā, pateicoties tai, tu beidzot vari izdarīt ko tādu, ko jau sen esi plānojis! Tici saviem sapņiem!

Mežāzis Būs grūti noslēgt vienošanos ar kādu cilvēku, tāpēc kādam no jums būs jāpiekāpjas. Nesteidzies, bet gan apdomājies! Visam savs laiks!

Ūdensvīrs Tā vietā, lai upurētu kaut ko no sevis un ziedotu to citam, labāk koncentrējies uz savām iegribām un esi mazliet egoistisks.

Zivis Par saviem pēdējā laika piedzīvojumiem izmisīgi vēlēsies dalīties ar kādu sev tuvu cilvēku, taču tas pagaidām var pagaidīt! Par nepabeigtiem plāniem pagaidām nevienam nestāsti!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)