Banner 980x90

Dienas horoskops 3.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien pavēro apkārtējos savā ierastajā vidē! Iespējams, ka tavu paziņu vidū kāds tev pievērš daudz izteiktāku uzmanību, nekā pārējie!

Vērsis Neuzstādi pārāk augstas prasības. Pretējā gadījumā vari pamatīgi pārpūlēties. Sāc visu soli pa solītim, un viss izdosies!

Dvīņi Pievērs uzmanību saviem sapņiem! Iespējams, ka šonakt tie būs īpaši zīmīgi! Ja iespējams, tad pieraksti tos un mēģini iztulkot! Tava zemapziņa tev cenšas kaut ko pavēstīt!

Vēzis Gatavojies kam pavisam nebijušam un aizraujošam! Daži Vēži šodien var spontāni izlemt aizbraukt uz līdz šim neapmeklētu vietu.

Lauva Nāksies saprast, cik lielu uzmanību tu velti apkārtējiem, bet cik lielu - saviem tuvākajiem. Šodien mēģini rast balansu!

Jaunava Neesi kritisks, mēģini būt maigāks un jaukāks pret savu mīļoto cilvēku un bērniem! Iespējams, ka tu savas emocijas uzgāz uz cilvēkiem, kuri ne pie kā nav vainīgi.

Svari Šodien mēģini parādīt saviem mīļajiem, cik daudz tev viņi nozīmē. Nevajag pirkt dārgas dāvanas, pietiks ar uzmanības un rūpju izrādīšanu.

Skorpions Iespējams, ka kādam no taviem draugiem ir nepieciešams tavs atbalsts, nevilcinies viņiem to sniegt!

Strēlnieks Šodien vēlēsies būt īpaši izpalīdzīgs un draudzīgs. Rosināsi aktivitāti arī apkārtējos, daudzus pat iedvesmosi. Pozitīva diena.

Mežāzis Labvēlīga diena, lai tiktos ar augstāk strādājošām personām. Spēsi atrast pareizo pieeju jebkurai situācijai. Vakara pusē mēģini nodoties tam, kas tev patīk vislabāk.

Ūdensvīrs Šodien kāds var atklāt savas simpātijas pret sevi, un draudzīgas attiecības pārvērst par ko vairāk. Esi prātīgs!

Zivis Nesteidzies, bet gan visu dari ar lielu apdomu un rūpību! Steigšanās rezultātā vari pieļaut daudz kļūdu. Vakara pusē laiku pavadi ar mīļoto cilvēku. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)