Banner 980x90

Dienas horoskops 4.martam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien sapratīsi, kuri darbi ir tavos spēkos, un no kuriem labāk atteikties. Rīta puses aktīvā darbošanās vainagosies ar mierpilnu un svētlaimīgu vakaru. 

Vērsis Šo dienu centies veltīt savai otrajai pusītei, bet, ja esi brīvs, tad ģimenei. Jaukas un patīkamas sarunas būs tieši tas, kas tev nepieciešams. 

Dvīņi Būsi mazliet sašutis. Kādas jaunas ziņas tevi šodien tevi var izsist no sliedēm. Mēģini saglabāt vēsu prātu un absolūtu mieru. Nereaģē asi!

Vēzis Velti šo dienu tiem cilvēkiem, kuri tev ir tuvi, bet kurus sen neesi saticis. Iespējams, ka kāds jo īpaši ilgojas pēc tevis.

Lauva Nedod nedrošības sajūtai brīvu vaļu, pretējā gadījumā, zaudēsi sasniegto! Šodien tev ir jābūt pārliecinātam par saviem vārdiem un rīcību, taču atceries - domā, pirms dari! 

Jaunava Par ļaunu nenāks, ja ieklausīsies apkārtējo cilvēku padomos. Kādu pat ņemsi aiz auss un pēc tā kādu laiku arī vadīsies. 

Svari Šodien taisnība būs tieši tev, tomēr to pierādīt būs ļoti grūti. Izvairies no piekasīgiem cilvēkiem un nepatīkamām situācijām. Intuīcija tev pateiks priekšā! 

Skorpions Ja kādu laiku esi domājis par braucienu vai nelielu ceļojumu, tad šodien tu to droši vari sākt plānot vai tajā pat doties. Tevi būs pārņēmis piedzīvojumu gars, vēlēsies jaunas izjūtas. 

Strēlnieks Jaunā degsme tev liks vēlēties atklāt un apgūt jaunas lietas, un sasniegt līdz šim nesasniegtās virsotnes. Viss ir tavos spēkos, tikai jānotic sev! 

Mežāzis Šodien savu nostāju mēģini paust diplomātiski, uzklausi citu viedokļus un ieturi neitrālu pozīciju. Skandālu un drāmas celšanai ļoti nelabvēlīga diena. 

Ūdensvīrs Piemērots brīdis, kas risināt sen sasāpējušās problēmas un jautājumus. Ātri spēsi tikt galā ar problēmsituācijām un rast optimālus risinājumus tām. Veiksmīga diena. 

Zivis Neuztraucies par tām lietām, kuras tu nevari mainīt - tam nav jēgas. Labāk raugies uz notiekošo no mazliet bezrūpīga skatu punkta. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)