Banner 980x90

Dienas horoskops 5.oktobrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Lai arī cik ļoti tu nevēlētos uzsākt ko jaunu, sākumā tiec galā ar nepabeigtajiem darbiem! Citi no tevis gaida rezultātus, neliec viņiem vilties!

Vērsis Tu izvēlēsies sev ierasto taktiku, tā tev ir skaidra un labi zināma. Mīlestības jomā vissvarīgākā būs emocionālā saikne, ja esi attiecībās, noteikti pie tās piestrādā.

Dvīņi Izbaudi lietas, kuras tev visvairāk patīk darīt, velti vairāk laika hobijiem. Tu kļūsi radošāks un jutīsi iedvesmu, kā arī vēlēsies dalīties mīlestībā, ko jūti.

Vēzis Iespējams, ka sākotnēji tev grūtības sagādās ķeršanās klāt darbiem, kas jāpadara, bet tiklīdz būsi iesācis, rezultāts būs visai drīz manāms.

Lauva Mīlestības jomā te vajadzētu citiem veltīt vairāk laika un uzmanības, ja esi attiecībās, noteikti atbalsti mīļoto cilvēku itin visā, ko viņš dara.

Jaunava Klausi savām sajūtām un sirdsbalsij! Šīs lietas nereti ved mūs pareizajā virzienā, taču tavs analizējošais un loģiski domājošais prāts tev liek apstāties. Ļaujies mirklim!

Svari Tu izbaudīsi koncentrēšanos uz nopietnām lietām un nonākšanu pie konkrēta slēdziena. Šodien pār tevi nāks apskaidrība, un tu sapratīsi, ko patiesībā vēlies. 

Skorpions Padomā par veidiem, kā tu varētu izkāpt ārpus savas komforta zonas, vislabāk būtu darīt kaut ko draugu lokā. Tomēr, ja strādāsi individuāli, panāksi daudz vairāk!

Strēlnieks  Tev jāpiestrādā pie dažādu notikumu atstāšanas pagātnē, jo tie vairs neko labu tavā dzīvē neienesīs, pat tad, ja tie visu šo laiku kalpojuši kā mierinošs balsts.

Mežāzis  Tava garīgā enerģija kļūs spēcīgāka, tu nāksi klajā ar daudzām idejām, tev būs ko teikt un ar ko dalīties, tu vēlēsies izpausties.

Ūdensvīrs Šodien necenties plānot lielus notikumus, lai neriskētu ar to, ka tie varētu noiet greizi. Šis ir itin piemērots laiks otrajām iespējām, tādēļ padomā, ko lietderīgu tu varētu pamēģināt vēlreiz.

Zivis Tev vajadzētu pievērst lielāku uzmanību budžeta plānošanai. Tu vari kļūt neiecietīgs aizstāvot savus uzskatus un uzklupt jebkuram, kura domas nesaskan ar tavām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)