Banner 980x90

Dienas horoskops 6.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Kad sakārtosi apkārtni, tad varēsi ķerties pie savu domu kārtošanas. Dari visu pēc kārtas, nevis vairākus darbus vienlaikus!

Vērsis
Dodies pastaigā ar kādu sen nesatiktu paziņu – iedvesmosies un pat mazliet pabrīnīsies par to, cik pasaule tomēr ir maza. Sakritības tomēr var izvērsties par kaut ko neticamu un fantastisku.

Dvīņi
Piemērots laiks, lai uzlabotu attiecības ar tuvajiem, tāpēc centies viņiem atvēlēt laiku. Veiksmīga diena, lai dibinātu jaunus kontaktus vai nostiprinātu esošos!

Vēzis
Kāds, iespējams, vērsīsies pie tevis pēc padoma vai palīdzības, tikai neatraidi to! Vēlāk arī tev var nākties tikt līdzīgā situācijā!

Lauva
Nepieņem šodien galējus lēmumus. Šī nav īstā diena. Dienas beigās būs informācijas pārprašana – tas arī radīs problēmas vairākām dienām.

Jaunava
Nevelti lielu uzmanību materiālām lietām, bet gan koncentrējies uz iekšējā skaistuma pilnveidošanu un attīstību! Jaunu darbu uzsākšanu atliec uz vēlāku, šis tam nav piemērots brīdis.

Svari
Būsi izteikti fokusējies uz nosprausto mērķi, neļauj citām lietām novērst uzmanību no galvenā! Neļauj emocijām graut tavu garastāvokli, pieķeries darbiem ar vēsu prātu!

Skorpions
Būsi kā starp diviem dzirnakmeņiem, taču atceries – ar laiku viss tāpat noskaidrosies. Nesteidzies notikumiem pa priekšu, lai viss rit savu gaitu!

Strēlnieks
Šodien darbi ies no rokas, galvenais, neaizmirst pagātnē pieļautās kļūdas, mācies no tām, lai tās neatkārtotos.  Iespējams, ka kāds uz tevi tur ļaunu prātu!

Mežāzis
Šī diena ir ļoti piemērota jaunu darbu uzsākšanai, jo agri vai vēlu šie darbi tiks pabeigti līdz galam, kas ne vienmēr izdodas. Labs laiks jaunu attiecību veidošanai.

Ūdensvīrs
Muļķīgas kļūdas ir pēdējais, ko tu vēlies pieļaut, tāpēc šodien dari visu pārdomāti. Neignorē iekšējo balsi, kura tev jau labu laiku dod signālus!

Zivis
Šodien sakrātās emocijas uzsprāgs kā atombumba. Piesargies, lai apkārt nav tie, kuriem negribi nodarīt pāri – nāksies padomāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)