Banner 980x90

Dienas horoskops 7.martam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Radošas un interesantas aktivitātes ir tas, kas tev šodien būtu jāizbauda. Nekādā gadījumā nenoraidi iespēju izmēģināt kaut ko jaunu!

Vērsis Radīsies vēlme lauzt visus stereotipus un aplamos pieņēmumus par sevi. Tik uz priekšu! Rīcība, iespējams, nebūs pilnīgi pretēja, bet neierasta gan!

Dvīņi Jutīsies pozitīvi, pārliecināti un droši. Iespējams, jāsāk plānots kāds ceļojums. Tev drīz vien būs vajadzīga kārtīga atpūta.

Vēzis Klausi intuīcijai – iekšējā balss pateiks priekšā balansētākos lēmumus, ko pieņemt. Negaidīti pavērsieni tevi šodien netraucēs!

Lauva Šodien pa savam varēsi rīkoties tikai vakara pusē. Vairāk šodien domāsi par citiem cilvēkiem un dažādām intrigām.

Jaunava Tev šodien būtu jādomā vairākus lauciņus uz priekšu, nevis tikai šodienai. Pagātni piemini tikai tad, ja tam ir kāda saistība ar notiekošo, nevis lieki noslogo savu prātu ar negatīvām domām!

Svari Tava iepriekšējā pieredze tev daudz ko ir iemācījusi un likusi saprast. Balstoties uz pagātnes notikumiem, centies pieņemt arī jaunus lēmumus, reizēm vēsture mēdz atkārtoties.

Skorpions Kad tev būtu jādomā par aktuālo problēmu risināšanu, viss, ko vēlēsies darīt, būs izklaidēties. Sakārto domas un iesākumā izdari nepieciešamo!

Strēlnieks Šodien būs vēlme tiekties pēc romantikas, tāpēc apzinies, ka tavām iespējam nav absolūti nekādu robežu, tikai tici sev un saviem spēkiem, viss izdosies!

Mežāzis Gribēsies skraidīt pa pasauli un ļaut vaļu savām emocijām, bet kaut kas tomēr stāvēs tev priekšā un neļaus kustēties. Varbūt jāatbrīvojas no tā?

Ūdensvīrs Sliktas ziņas arī ir vajadzīgas. Šodien tās nebūs nervus bendējošas, bet tik tādas, lai būtu kaut kāds līdzsvars dzīvē.

Zivis Papeldi mazliet pret straumi- tev pašam patīk izaicinājumi un kaut kas, par ko cīnīties, tomēr pēdējā laikā padodies. Atgūsti formu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)