Banner 980x90

Dienas horoskops 8.martam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Lai šodien nenāktos saskarties ar laika deficītu, saplāno savu dienu un centies vadīties pēc šī grafika! Diena būs daudz veiksmīgāka, ja paspēsi paveikt visu!

Vērsis Šodien tu nekādā gadījumā nedrīksti aizmirst par kādu solījumu! Mēģini dienu uzsākt rūpīgi, un nepalaist garām svarīgas lietas!

Dvīņi Nepārpūlies, bet gan pataupi spēkus. Ja iespējams, tad izvairies no fiziska darba. Dari to, kas tevi padara laimīgu!

Vēzis Nopietnu problēmu un jautājumu risināšanu labāk atlikt uz citu dienu. Šodien vēlēsies atpūsties un relaksēties- tu to esi pelnījis!

Lauva Tevi pārņems nedaudz nostaļģisks noskaņojums, kad vēlēsies pakavēties atmiņās par pagātni. Visu vēlēsies darīt lēnā garā un bez steigas, izbaudot katru mirkli.

Jaunava Šodien pieņemtajiem lēmumiem ir jābūt loģiski pamatotiem un pārdomātiem. Lai vai kā, nesteidzini sevi, bet gan visu dari mierīgi un ar apdomu!

Svari Pirmo dienas daļu velti darbam un nopietnu lietu kārtošanai, bet vakarā – atpūties no visas sirds. Iespējams, ka vakariņas romantiskā gaisotnē ar mīļoto cilvēku būs tieši tas, kas tev nepieciešams.

Skorpions Šodien nāksies atvadīties no ilūzijām un iecerēm par kādu nāktonē plānotu notikumu. Ja esi atradies pāris centimetrus virs zemes, tad šodien ar abām kājām nostāsies uz zemes.

Strēlnieks Kāda saspīlēta un sarežģīta situācija šodien var kļūt vēl nopietnāka un saspīlētāka. Mēģini ieturēt neitrālu pozīciju!

Mežāzis Turies pa gabalu no tiem, kuri ir negatīvi noskaņoti un īgni, pretējā gadījumā, šis garastāvoklis var "pielipt" arī tev, un tu vari sabojāt attiecības ar sev dārgiem cilvēkiem.

Ūdensvīrs Šodien tev būs jābūt ļoti neatkarīgam gan darbos, gan domās, gan arī tajā, ko tu saki. Nepaļaujies uz citu cilvēku palīdzību!

Zivis Šīs dienas dotos solījumus nevarēs anulēt vai ignorēt, tāpēc apdomājies, pirms kādam kaut ko apsoli! Mēģini būt reālistisks!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)