Banner 980x90

Idejas dāvanai sievietei

Šajā rakstā ir apkopotas lieliskas dāvanas sievietei, ar ko pārsteigt un iepriecināt svētkos.

Meklējot dāvanas sievietēm, mēs vienmēr vēlamies tās iepriecināt, ļaut sajusties mīlētām un lolotām. Sievietēm patīk dāvanas, kas ir skaistas un sirsnīgas. Viņām ir svarīgi sajust emocijas un labo nodomu, kas tiek nodots ar dāvanas palīdzību.

Šajā rakstā ir apkopotas vairākas lieliskas dāvanas sievietei, ar ko pārsteigt svētkos un no sirds iepriecināt.

Mirdzošas rotaslietas ar Swarovski kristāliem


Lieliska dāvana, kas izcels sievietes skaistumu un ļaus viņai sajusties elegantai, ir rotaslietas ar Swarovski kristāliem. Tā ir lieliska dāvana sievietei svētkos tāpēc, ka rotaslietu kolekcija nekad nevar būt par plašu. Nela Gems ir latviešu zīmols, kas rada mirdzošas Swarovski rotaslietas, kas ir piemērotas gan svētkiem, gan arī ikdienai. 

Lai arī rotaslietu plašā piedāvājuma centrā ir galvenokārt mirdzošie Swarovski kristāli, rotu dizaini ir visai atšķirīgi – arī minimāli un ļoti dabiski.

Lai ļautu sievietei sajusties vēl īpašākai, iespējams izvēlēties Nela Gems personalizētās rotas ar medaljonu. Tas ir pieejams apļveida un sirds formā un uz tā iespējams iegravēt sievietes iniciāli, pilno vārdu vai kādu īpaši nozīmīgu datumu.

Gardas vakariņas izsmalcinātā restorānā

Vakariņas restorānā var uzdāvināt ar kāda laba restorāna dāvanu karti. Šāda dāvana sevī ietver iespēju atklāt kādu jaunu restorānu, nodoties nesteidzīgām sarunām, atklāt jaunas garšas un izbaudīt gardu maltīti burvīgā atmosfērā. 

Romantiskas vakariņas restorānā ir dāvana, ko novērtētu sieviete, kurai ikdienā patīk gatavot un nogaršot dažādu kultūru virtuvi. Tas ir daudzsološs vakara sākums vai veids, kā noslēgt svinību dienu.

Restorānu dāvanu kartes plašā piedāvājumā ir atrodamas FromMe.lv, kur piedāvājumā ir tādi restorāni kā KOYA, Herbārijs, Andalūzijas suns, FERMA, Le Sommet, House of light un daudzi citi. Ja vēlaties vienkārši aizvest sievieti uz restorānu, tad varat ieskatīties sarakstā Labākie restorāni Rīgā.

Romantiskas brīvdienas divatā

Reizēm vislabākā dāvana sievietei ir romantiska atpūta diviem. Tā ir dāvana, ko saņemt no sava mīļotā vīrieša ir ļoti patīkami. Tas ir romantisks mīlestības apliecinājums, jo attiecību pamatā ir kvalitatīvi pavadīts laiks kopā. Izvēlēties kādu atpūtas piedāvājumu ar SPA iespējām ir veids, kā izrauties no ikdienas steigas, uzlabot savstarpējās attiecības un kopā iegūt pilnvērtīgu atpūtu.

Saulriets vai saullēkts purvā uz SUP

Aktīvās atpūtas cienītājai un piedzīvojumu meklētājai lieliska dāvanas izvēle varētu būt izbrauciens uz SUP dēļa purvā. Purvs ir fantastiska un noslēpumaina valstība, kurā strāvo savāda enerģija. Ja paveicas, no purva ezera tiek izvilināta neliela dūmaku, kas rada sajūtu, ka esi nonācis kādā pasaku zemē.

Saullēkts purvā uz SUP ir fantastiskām emocijām bagāts piedzīvojums, ko izbaudīt divatā. Celšanās agri no rīta noteikti būs tā vērta.

Dāvanu karte skaistumkopšanas salonā ‘’Kolonna’’

Kolonna ir skaistumkopšanas salons, kas rūpējas par sievietes izskatu un iekšējo labsajūtu. Steigas pilnajā ikdienā ne katrai sievietei pietiek brīva laika, ko veltīt mierpilnai pastaigai pa parku vai uz nedēļas nogali izbraukt ārpus pilsētas. Šādā gadījumā lieliska izvēle ir skaistumkopšanas salons, kas vien pāris stundu laikā sievieti ne vien sapucēs, bet arī ļaus viņai justies enerģijas pilnai.

Kolonna dāvanu karte ir lieliska dāvana sievietei, jo viņa pati spēs izvēlēties sev piemērotāko skaistumkopšanas procedūru, kā arī laiku, kad to izbaudīt. 

Interesanta meistarklase

Radošie kursi un dažādas meistarklases paliek arvien populārākas. Meistarklases sievietēm ir lieliska dāvana, kas patiks radošai sievietei. Ja viņa nebaidās izmēģināt ko jaunu un atklāt sevī līdz šim nezināmus talantus, tad kādas meistarklases apmeklējums viņai noteikti liksies kā vērtīga pieredze. Meistarklases ir lielisks veids, kā uzlabot savas kulinārijas prasmes, iemācīties uzšūt sev jaunu kleitu, izmēģināt spējas zīmēšanā un gleznošanā. 

Sporta pulkstenis aktivitāšu uzraudzīšanai

Sporta pulkstenis ir ļoti noderīgs gan profesionāliem sportistiem, gan arī tiem, kas vēlas uzlabot savas dzīves vispārējo kvalitāti. Ar tādām funkcijām kā GPS, soļu skaitītāju, sirds ritma un pulsa mērītāju, stresa līmeņa noteicēju un daudzām citām noderīgām funkcijām iespējams iegūt precīzu pārskatu par savas aktivitātes līmeni ikdienā.

Sporta pulkstenis ir noderīga dāvana aktīvai sievietei, kas vēlas sekot līdzi savam aktivitātes līmenim un gūt lielāku motivāciju uzturēt aktīvu dzīvesveidu.

Ilgtspējīga ūdens pudele

Skaista, kvalitatīva un noderīga dāvana sievietei ir ilgtspējīga ūdens pudele. Tā kalpo gan par atgādinājumu dzert pietiekami daudz ūdens, gan arī par videi draudzīgāku ūdens patēriņa risinājumu. Aizstājot plastmasas ūdens pudeļu iegādi ikdienā, ievērojami tiek samazināts plastmasas vispārējais piesārņojums. Sievietei, kurai rūp praktiski veidi, kā saudzēt dabu, šī dāvana noteikti noderēs.

Ilgtspējīga ūdens pudele ir ērti lietojama un nu jau daudz regulārāk sāk parādīties arī bezmaksas ūdens uzpildes stacijas visā pilsētā. 

Ja vēlies atrast lielisku dāvanu jebkurai sievietei savā dzīvē, tad ieskaties blogā Idejadāvanai.lv. Tur atradīsi jaukas dāvanas mammai, sievai, draudzenei

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)