Banner 980x90

Izsludināts Ventspils fotoattēlu konkurss

Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) izsludinājis Ventspils 2015.gada fotoattēlu konkursu, kurā aicina piedalīties gan profesionālus fotogrāfus, gan amatierus, aģentūru LETA informēja Ventspils TIC vadītājas vietniece Inga Aulmane.

Fotoattēlu konkursa mērķis ir atlasīt atraktīvus un mākslinieciski kvalitatīvus fotoattēlus Ventspils pilsētas 2016.gada tūrisma brošūras, kartes, kalendāra un citu izdevumu sagatavošanai, kā arī piedāvāt šos attēlus apskatei plašai publikai, veidojot fotoizstādi.

Katrs konkursa dalībnieks var iesniegt ne vairāk kā 20 fotoattēlus. Iesniegtajiem fotoattēliem jāraksturo Ventspils - pilsētas saimnieciskā darbība, kultūrvēsturiskie objekti, pilsētvide, tūrisma un atpūtas objekti, kultūras un sporta pasākumi pilsētā, Ventspils iedzīvotāji un viesi ikdienā un svētkos.

Konkursa komisija atlasīs 40 darbus, kas rudenī būs skatāmi fotoizstādē. Fotoattēlu atlases kritēriji būs to mākslinieciskā vērtība un Ventspils pilsētas veiksmīgs un pozitīvs atspoguļojums. Konkursa izvērtēšanas komisija ar savu balsojumu noteiks arī pirmās, otrās un trešās vietas ieguvējus, kuri fotoizstādes atklāšanā saņems atzinības rakstus un Ventspils pilsētas domes naudas balvas.

Par konkursā atlasītajiem fotoattēliem varēs balsot arī Ventspils pašvaldības portāla apmeklētāji. Lielāko iedzīvotāju atzinību ieguvušā darba autors saņems speciālu balvu.

Piedāvājumus fotoattēlu konkursam var iesniegt līdz 10.augusta plkst.17.00 Ventspils Tūrisma informācijas centrā.

Konkurss notiek jau 12.gadu. Pērn konkursam 26 autori iesniedza kopumā 361 darbu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)