Banner 980x90

Izsolē meklē Jūrkalnes pludmales autostāvvietu apsaimniekotāju

Ventspils, 2.maijs, LETA. Ventspils novada pašvaldība izsolē meklē Jūrkalnes centra pludmales automašīnu stāvlaukuma apsaimniekotāju, aģentūru LETA informēja Jūrkalnes pagasta pārvaldes vadītājs Guntars Reķis.

Ar iepriekšējo stāvvietas apsaimniekotāju, kas par stāvlaukuma darbības rezultātā gūtajiem ieņēmumiem uzturēja kārtību un savāca atkritumus teritorijā no stāvlaukuma līdz Jūrkalnes centra pludmalei, līguma termiņš beidzās jau pirms gada. Pērn neviens interesents autostāvlaukuma apsaimniekošanai nepieteicās, līdz ar to atkritumu savākšanu teritorijā nācās nodrošināt pašvaldībai.

9.maijā plkst.14 Ventspils novada pašvaldībā, Skolas ielā 4, Ventspilī, rakstiskā izsolē plānots izsolīt zemes vienības "Centra pludmale" Jūrkalnes pagastā nomas tiesības autostāvvietu apsaimniekošanai. Iznomājamās teritorijas platība ir 0,77 hektāri.

Izsoles sākuma cena ir 315 eiro gadā bez pievienotās vērtības nodokļa. Līgumu ar teritorijas nomnieku plānots noslēgt uz trim gadiem, paredzot tiesības pagarināt nomas līgumu, ja izpildīti visi līguma nosacījumi.

Izsoles dalībnieki var pieteikties līdz 8.maija plkst.12.

Teritorijas nomniekam būs jānodrošina autostāvvietu darbība, veicot arī stāvvietu, tām piegulošās teritorijas un pieejas vietu pludmalei uzkopšanu, atkritumu savākšanu, sanitārās tīrības uzturēšanu tualetē, kā arī sezonas objektu un teritorijas labiekārtojuma elementu izvietošana un uzturēšana, saskaņojot to ar pašvaldību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)