Banner 980x90

Izsolīs telpu nomas tiesības Ventspils teātra namā "Jūras vārti"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

26.oktobrī plkst.10.00 SIA "Kurzemes filharmonija" plāno izsolīt nomas tiesības sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanai Ventspils teātra namā "Jūras vārti", Karlīnes ielā 40, Ventspilī, aģentūru LETA informēja "Kurzemes filharmonijas" mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Lācberga.

Telpas, kurām tiek meklēts jauns nomnieks, teātra namā "Jūras vārti" aizņem 222 kvadrātmetru lielu platību. Tās tiek nodotas lietošanā ar visiem to piederumiem - apkuri, ūdensvadiem, elektroapgādi un inženierkomunikāciju tīkliem, kā arī virtuves tehnoloģiskajām iekārtām, kafejnīcas mēbelēm un interjera elementiem.

Telpu nomas tiesību izsole notiks teātra namā "Jūras vārti".

Izsoles sākotnējā cena par vienu kvadrātmetru ir 1,67 eiro mēnesī, neskaitot pievienotās vērtības nodokli un maksu par komunālajiem pakalpojumiem, elektroenerģiju, kā arī inženierkomunikāciju apkopi un citiem ekspluatācijas izdevumiem.

Izsoles nolikumu pretendenti var lejuplādēt teātra nama "Jūras vārti" un Ventspils pašvaldības mājaslapās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)