Banner 980x90

"Jūras akmentiņi" piedalīsies maestro Paula Līgo programmā

Savā 20. jubilejas sezonā popgrupa "Jūras akmentiņi" saņēmusi personisku uzaicinājumu no maestro Raimonda Paula piedalīties viņa tradicionālajā Līgo lielkoncertā Rīgas krastmalā.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas stratēģisko kultūras projektu vadītājs Kaspars Antess, "Jūras akmentiņi" uz lielās skatuves kāps pēc plkst.23.00, izpildot maestro Paula mūzikla "Nāc pie puikām!" populārākās dziesmas jaunās skaņās. Divas dziesmas "akmentiņi" izpildīs kopā ar Inta Teterovska vadīto kori "Balsis", bet citās dziesmās grupai pievienosies dziedātājs Ralfs Eilands. "Jūras akmentiņus" Līgo programmā pārstāvēs Ventspils studijas dalībniece Katrīna Bindere un vecākās grupas puiši, kā arī Līvas Bondares vadītās popstudijas Rīgas filiāles "Rasa" dalībnieces.

"Maestro Pauls, noskatījies "akmentiņu" puišu kvarteta priekšnesumu LTV šovā "Supernova", piezvanīja Līgo lielkoncerta režisorei Svetlanai Rudzītei, sakot – "tas ir tieši tas, kas mums vajadzīgs"," stāsta studijas "Jūras akmentiņi" vadītāja Lūcija Boitmane. "Tad nu tikām uzrunāti un es braucu tikties ar Paulu. Savukārt šonedēļ mēģinājumā Rīgā no maestro saņēmām uzslavas par mūsu augsto sagatavotību un atdevi. Šī rezultāta pamatā ir komandas darbs, tāpēc Paula labie vārdi un pateicība pienākas arī mūsu studijas aranžētājam Igoram Voļhinam, kas veica apjomīgo darbu pie balsu aranžijām un nošu materiāla, kā arī Ventspils Kultūras centra direktorei Valdai Gulbei par atbalstu mūsu studijai."

"Jūras akmentiņu" uzstāšanos maestro Raimonda Paula Līgo programmā tiešraidē Līgo vakarā varēs vērot arī kanālā LTV1.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)