Banner 980x90

Kādos gadījumos aizņemties internetā

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Gadījumos, kad radusies neatliekama nepieciešamība pēc finansiāliem līdzekļiem, ātrie kredīti bieži vien ir īslaicīgs glābiņš. Piemēram, situācijās, kad līdz algai palikušas vien dažas dienas, bet kādu steidzamu maksājumu nevar atlikt pat uz tik mazu laiku sprīdi. Aizdevums noderēs neatliekama remonta veikšanai, medicīniskajiem izdevumiem vai neparedzētiem rēķiniem. Jāņem vērā, ka ātrie aizdevumi nav piemēroti luksuss preču iegādei – ceļojuma, jauna televizora vai vakartērpa iegāde var pagaidīt līdz algas dienai.

Izvēlies sev piemērotāko kredītdevēju
Kopš 2005. gada, kad Latvijā sāka parādīties ātrās kreditēšanas iestādes, ir izveidojušās ap 20 nebanku organizācijas, kas piedāvā naudas aizdevumus. Plašās izvēles dēļ ikviens var atrast savai situācijai piemērotāko kredītdevēju, jo to nosacījumi atšķiras. Piemēram, ir kredītdevēji, pie kuriem var aizņemties summas, sākot no 5 eiro ar atdošanas termiņu līdz 30 dienām, bet ir arī tādas iestādes, kas piedāvā līdz pat 2000 eiro lielu aizdevumu ar atdošanas termiņu līdz 2 gadiem. Tāpēc pirms izvēles izdarīšanas izvērtējiet, cik daudz naudas Jums nepieciešams un vai spēsiet to atdot līgumā norādītajā termiņā!

Kredītņemšanas nosacījumi
Ātrie kredīti visbiežāk ir ērti piesakāmi un ātri saņemami. Tomēr, lai tas notiktu, ir jāievēro daži priekšnosacījumi:
- jābūt vismaz 20 gadus vecam (ir arī kredītiestādes, kas piedāvā aizdevumu no 18 gadiem);
- jābūt Latvijas Republikas iedzīvotājam ar personas kodu;
- jāuzrāda derīgs mobilā tālruņa numurs un e-pasts;
- kredītvēsturei jābūt pozitīvai;
- jābūt bankas kontam kādā no komercbankām;
- jāpārskaita reģistrācijas maksa (visbiežāk 0,01 eiro) izvēlētajai kredītiestādei.

Ja visi šie nosacījumi ir izpildīti un aizdevums tiek apstiprināts, tad naudu savā kontā varat saņemt pat 15 minūšu laikā. Tomēr jāņem vērā, ka ātro kredītu saņemt tik īsā laika periodā varēsiet vienīgi kredītdevēja darbalaika robežās. Ja gadās iesniegt pieteikumu pēc tā, Jūsu pieteikums tiks izskatīts nākamajā darbadienā. Lielākā daļa aizdevēju strādā gan brīvdienās, gan svētku dienās, nodrošinot pieejamību.

Aizņemies atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)