Banner 980x90

Kafijas automāti gardākai kafijai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Nav noslēpums, ka daļai cilvēku rīts saistās tieši ar lieliskas kafijas smaržu. Tā tradicionāli tiek baudīta arī atpūtas un svētku brīžos. Lai kafiju kvalitatīvi pagatavotu atbilstoši katra tās cienītāja vēlmēm, mūsdienās ir pieejami visdažādāko funkciju kafijas automāti. 

Kafijas automātu veidi
Kafijas automāti, pirmkārt, atšķiras pēc tehnoloģijas, kādā veidā kafija tajos tiek pagatavota. Tas nosaka arī izvēles iespējas, kādus dzērienus no tā iespējams sagaidīt. Lai būtu ērti atrast piemērotāko variantu ikvienam, interneta veikals Tehnoland.lv piedāvā izvēlēties kafijas automātus pēc šādām kategorijām:
- piliena tipa automāti;
- kapsulas automāti;
- Espresso un citi kafijas automāti.

Piliena tipa automāti
Šis ir viens no pazīstamākajiem kafijas automātu veidiem. Tajos kafija tiek pagatavota, karstiem ūdens pilieniem pilot cauri filtram ar kafiju. Līdz ar to, šādiem automātiem ik pa laikam nepieciešams iegādāties arī filtrus, kas ir dažādu veidu:
- papīra;
- neilona;
- zelta;
- metāla.

Papīra filtri ir vienreizlietojami, līdz ar to higiēniski un ērti. Pēc kafijas pagatavošanas filtru izmet kopā ar kafijas biezumiem. 
Neilona filtrs ir plastmasas filtrs, kas apvilkts ar audumu. Tas paredzēts aptuveni 60 lietošanas reizēm. Lai gan tas ir visai izdevīgs, šāda tipa filtrs prasa rūpīgu tīrīšanu. 
Zelta filtrs ir uzlabots neilona filtrs, kas pārklāts ar titāna nitrīdu. Zelta filtru ir salīdzinoši viegli tīrīt, tas paredzēts intensīvai izmantošanai. 
Metāla filtrs ir pieejams tikai noteikta tipa kafijas automātiem. Tas gatavots no nerūsējoša tērauda, un kalpo tik ilgi, kamēr vien pilda savas funkcijas. 

Kapsulas automāti
Šādos automātos kafiju var pagatavot vienā acumirklī, piespiežot podziņu. Kafija tiek pagatavota no automātā iepriekš ievietotas kafijas kapsulas. Kafijas kapsulu komplekti ir nopērkami atsevišķi, izvēloties sev tīkamāko kafijas garšu un stiprumu.  

Espresso automāti
Šādi automāti ir paredzēti Espresso un stipras kafijas cienītājiem. Vairumā automātu darbības pamatā ir karsts tvaiks, kas tiek spiests cauri pupiņām. Daļai Espresso automātu ir iespēja pagatavot arī kafiju ar pienu, kapučīno un cita veida dzērienus.  

Tehnoland.lv kafijas automātus vari ērti iegādāties, izvēloties pēc šādiem kritērijiem:
- cenas;
- ražotāja;
- jaudas;
- maksimālā spiediena;
- tilpuma;
- pupiņu konteinera ietilpības;
- krāsas.

Tehnoland.lv piedāvājumā atradīsi arī dažādas kafijas dzirnaviņas, kas ir nozīmīga ierīce pusautomātisko aparātu īpašniekiem vai arī tiem, kuri gatavo kafiju paši tieši krūzītē. 

Izvēloties Tehnoland.lv piedāvājumu, Tavu kafiju novērtēs ikviens!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)