Banner 980x90

Konkursā "Aprīļa balsis" uzvar Marija Morozova

Piektdien, 19.aprīlī, Ventspils Jaunrades namā norisinājās jauniešu konkursa "Aprīļa balsis" noslēguma kārta, kurā par labāko dziedātāju tika atzīta 3.vidusskolas skolniece Marija Morozova, kas ieguva koncerta "Grand Prix" balvu, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils Izglītības pārvaldes Sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Auzāns.

1.vietā ierindojās Edgars Rasa(1.ģimnāzija), 2.vietu izcīnīja Tamāra Šalgina(3.vidusskola), savukārt augstajā 3.vietā palika Roberts Tolkačovs(4.vidusskola). Skatītāju simpātiju balvu ieguva Kristīne Šteinharde.

Konkursa dalībniece un uzvarētāja Marija Morozova atzīst, ka negaidīja uzvaru. "Palīdzēja lielā pieredze mūzikā, jo es jau no 1.klases un regulāri piedalos dažādos konkursos," par uzvaru komentē Marija. Meitene daudz strādā, lai sevi pilnveidotu mūzikā, tuvākajā laikā viņa plāno piedalīties vēl citos konkursos, no kuriem nozīmīgākais ir "Baltic Stars 2013".

Lielu ieguldījumu konkursa norisei devusi Ventspils Jaunrades nama "Skaņskatu un mākslas studija", kurā gandrīz puse no konkursa dalībniekiem izkopj savu vokālo talantu. Konkurss bija lieliska iespēja šiem jauniešiem parādīt savus talantus plašākai auditorijai.

Kā īpašais konkursa viesis un žūrijas loceklis, tika aicināts šobrīd populārākais estrādes dziedātājs no Ventspils – Roberts Pētersons, kurš izpildīja vairākas dziesmas un iedvesmoja konkursa dalībniekus neatlaidīgi turpināt darbus, lai nākotnē gūtu panākumus mūzikālajā sfērā.

Konkurss tika organizēts COMENIUS Regio partnerības programmas projekta "Galvenās kompetences saskaņā ar Eiropas atsauces sistēmu un vietējo pašvaldību loma" ietvaros. Katrs dalībnieks uzstājās ar vienu dziesmu, kuru varēja brīvi izvēlēties. Nebija ierobežots nedz dziesmas stils, nedz valoda.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)