Banner 980x90

Nedēļas nogalē Ventspilī pastiprināti tīrītas piesnigušās ielas

Ventspils, 11.dec., LETA. Aizvadītās nedēļas nogalē Ventspilī pastiprināti tīrītas piesniegušās ielas, palielinot ziemas dienesta automašīnu skaitu Ventspils ielās, liecina pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" sniegtā informācija.

Naktī uz svētdienu, 10.decembri, Ventspilī sākās intensīva snigšana, veidojot biezu sniega segu un sniega sanesumus, līdz ar to pilsētā tika sākta ielu tīrīšana un kaisīšana ar pretslīdes materiālu. Sākotnēji darbos bija iesaistītas 10 ziemas dienesta automašīnas, bet svētdienas vakarā "Ventspils labiekārtošanas kombināts" ziņoja, ka Ventspils ielās strādāja jau 13 tehnikas vienības - četras smagās automašīnas - sniega tīrītāji ar pretslīdes materiāla kaisītājiem, trīs riteņtraktori ar frontālajām sniega lāpstām, kas veic ielu tīrīšanu, un sešas traktortehnikas vienības, kas veic stāvlaukumu un ielu kabatu tīrīšanu.

Kā informēja "Ventspils labiekārtošanas kombināta" sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Kalsere, šorīt sniega tīrīšana atsevišķās vietās vēl turpinās, taču mazāk intensīvi nekā aizvadītās nedēļas nogalē. Kopš svētdienas Ventspilī vairāk nav snidzis, un jau otrdien tiek prognozēts atkusnis.

Kā ziņots, pēc stipras snigšanas nedēļas nogalē Ventspili aizvien klāj 18 centimetru bieza sniega kārta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra mērījumi.

Naktī uz svētdienu pilsētā uzsniga deviņi centimetri sniega, savukārt svētdienas vakarā Ventspils novērojumu stacijā jau bija 19 centimetru dziļš sniegs - biezākā sniega sega, kas šoziem reģistrēta Latvijas meteoroloģiskajās stacijās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)