Banner 980x90

Nedēļas nogalē Ventspilī pulcēsies moto saiets "Kurland Bike Meet"

Rīga, 16.jūl., LETA. Piektdien, 19.jūlijā, jau no plkst.13 Ventspils Piejūras kempingā ieradīsies motociklisti no Baltijas, Skandināvijas, Krievijas, Baltkrievijas, Polijas, Vācijas un citām valstīm, lai piedalītos tradicionālajā moto saietā "Kurland Bike Meet 2019", aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Koponāne.

Pasākumā piedalīsies vairāk nekā 2000 motociklistu. Pēc Koponānes paustā, "Kurland Bike Meet" ir lielākais Latvijas motodzīves pasākums pēc "Motosezonas atklāšanas".

Piektdienas vakarā Piejūras kempingā uzstāsies grupas "J&B", "Barell" un "911", kā arī būs pieejama karaoke telts.

Sestdien, 20.jūlijā plkst.13 startēs tradicionālā motoparāde, kas sāksies Piejūras kempingā, tālāk virzīsies pa Lielo prospektu un Embūtes ielu. Atpakaļceļā parādes brauciens virzīsies pa Sarkanmuižas dambi līdz pat Jūras ielai un noslēgsies Ostas ielas promenādē, stāstīja Koponāne.

Pēc motoparādes Ostas ielas promenādē notiks dažādi bezmaksas pasākumi. Pie Vecā Spīķera uz skatuves ar koncertprogrammu uzstāsies blūza un rokenrola grupa "Bad Habits". Pilsētā norisināsies arī brauciens "Gymkhana Ventspils", kas veicina motobraucēju līdzsvaru un veiklības nostiprināšanu. Paralēli būs iespēja iepazīties britu motozīmola "Triumph" modeļu klāstu, kā arī pieteikties izmēģinājuma braucienam ar tiem.

Koponāne teica, ka vakars turpināsies Piejūras kempingā, kur uzstāsies grupas "Jumbo", "Bloody Hell", "Tommy Band" un "Rusted Whell".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)