Banner 980x90

 SIA "Baltic Tractor" – ekskavatori, traktori, iekrāvēji

Ekskavatori ir klasisks specializētās tehnikas pārstāvis, kas tiek aktīvi izmantots visdažādākajās celtniecības un rūpniecības jomās. Tie neatkarīgi no laika apstākļiem spēj paveikt dažāda tipa un sarežģītības līmeņa darbus. 

Ekskavatori

Ekskavatori ir klasisks specializētās tehnikas pārstāvis, kas tiek aktīvi izmantots visdažādākajās celtniecības un rūpniecības jomās. Tie neatkarīgi no laika apstākļiem spēj paveikt dažāda tipa un sarežģītības līmeņa darbus. Ekskavatori ir neaizvietojami tādās jomās kā, piemēram, ceļu, ēku un cita veida būvkonstrukciju celtniecība un demontāža, kalnrūpniecība, teritoriju attīrīšana, tranšeju, dīķu un karjeru rakšana, dambju ierīkošana, mežsaimniecība un daudzās citās jomās, kuros neiztikt bez rakšanas darbiem.

Mūsdienu ekskavatori tiek piedāvāti milzīgā daudzveidībā un ir pielāgoti dažādiem ekspluatācijas apstākļiem. Tā, piemēram, ir universāli modeļi, ko, pateicoties augstai manevrētspējai un veiktspējai, visbiežāk izmanto būvlaukumos. Ir arī pavisam neliela izmēra ekskavatori, kas adaptēti, lai varētu brīvi pārvietoties šahtās, tuneļos un citās slēgtās vidēs. Ekskavatori arīdzan tiek iedalīti pēc šasijas tipa. Piemēram, kāpurķēžu ekskavatori spēj labi pārvietoties nesagatavotās vietās, tādās kā irdena augsne, kūdrāji, sarežģīti bezceļi u. tml. Savukārt darbam pilsētās vairāk piemēroti ir riteņu ekskavatori – tie nebojā ceļa segumu, nav skaļi un ir apveltīti ar lielisku amortizāciju. Ekskavatoru arīdzan var izvēlēties atkarībā no tā, vai tas tiks izmantots cikliskam vai nepārtrauktam darbam. Izvēles kritēriji patiešām ir visdažādākie, tāpēc, lai iegādātos tehniku, kas siegs maksimālu efektivitāti, nereti ir nepieciešama profesionāļa palīdzība.

Īsto izvēli palīdzēs izdarīt uzņēmuma "Baltic Tractor" pieredzējušie speciālisti, kas ar augstu atbildību pieiet katram individuālam gadījumam, rūpīgi izzinot klientu vajadzības attiecībā uz darba aprīkojumu. "Baltic Tractor" piedāvājumā ir gan jauni, gan lietoti ekskavatori no uzņēmuma pārstāvētā zīmola "Yanmar Construction Equipment Europe", kas ir viens no Eiropas vadošajiem mazās un vidējās klases celtniecības tehnikas ražotājiem. Dažādas sērijas kāpurķēžu ekskavatori, riteņu ekskavatori, pašizgāzēji un frontālie iekrāvēji ļaus ikvienam klientam atrast atbilstošu risinājumu. Uzņēmums "Baltic Tractor" nodrošina arī profesionālu servisu – tehniskās apkopes un remontu – visā iegādātās tehnikas kalpošanas laikā.

Lasiet vairāk: www.baltictractor.lv

Traktori

Lauksaimniecības, mežsaimniecības, celtniecības un dažādas industriālās jomas nav iedomājamas bez tādas pašgājēja tehnikas kā traktori, kas krietni vienkāršo cilvēka darbu, ļaujot paveikt lielāku darba apjomu īsākā termiņā. Traktori ir ērta un daudzfunkcionāla tehnika, kas, pateicoties hidrauliskajai sistēmai un spējai celt smagas kravas, sniedz iespēju papildināt šo tehniku ar dažāda veida piekabināmo jeb uzkares aprīkojumu, tādējādi padarot to par universālu palīgu visdažādāko uzdevumu īstenošanai. Traktori lieliski noder tādos darbos kā, piemēram, augsnes apstrāde – frēzēšanai, aršanai, kultivēšanai un sēšanai, zāles pļaušana un smalcināšana, zālāju, dārzu un parku kopšana, kravu pārvadāšana. Tāpat traktori tiek bieži pielietoti komunālo darbu veikšanai, piemēram, sniega tīrīšanai un izvešanai, un vēl daudzās citās sfērās.

SIA "Baltic Tractor" ir pieredzējis uzņēmums lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībā, kura piedāvājumā ir dažādiem ekspluatācijas apstākļiem un slodzei paredzēti jauni un lietoti traktori no "Yanmar" – starptautiski atpazīstama un uzticama lauksaimniecības un celtniecības tehnikas ražotāja. "Baltic Tractor" pieejami gan hidromehāniskās transmisijas traktori, gan ātri un viegli vadāmie traktori ar hidrostatisko transmisiju. 

Kā autorizētais "Yanmar" pārstāvis Latvijā "Baltic Tractor" garantē izcilu tehnisko servisu un profesionālas konsultācijas saistībā ar pareizās tehnikas iegādi un ekspluatāciju. Viena no lielākajām uzņēmuma priekšrocībām ir operatīvs un kvalitatīvs tehniskais atbalsts visa tehnikas darba mūža garumā, ko augstu novērtē ikviens uzņēmuma klients. 

Lasiet vairāk: www.baltictractor.lv

Iekrāvēji

Iekrāvēji ir neaizvietojams risinājums visdažādākajās profesionālajās jomās, kur nepieciešama ātra un droša lielgabarīta kravas transportēšana, saudzīga izkraušana un iekraušana. Šāda tipa tehnika ir īpaši noderīga loģistikā, tirdzniecībā un rūpniecībā, kā arī celtniecības jomā, taču arī citās sfērās iekrāvēji iemantojuši lielu popularitāti. Iekrāvēji ļauj būtiski samazināt laika un finanšu resursus, minimizējot cilvēka iesaisti daudzos darba procesos un samazinot traumatisma risku. Var droši apgalvot, ka iekrāvēji ir labs ieguldījums uzņēmuma darbinieku veselībā.

Iekrāvēji tiek piedāvāti dažādās modifikācijās. Savā starpā tie atšķiras gan pēc gabarītiem, gan slodzes izturības un celtspējas, gan funkcionalitātes un daudzām citām īpatnībām. Plaša iekrāvēju modeļu daudzveidība – ar dažādu funkcionalitāti un dažādās cenu kategorijās – ir minama kā viena no galvenajām iekrāvēju priekšrocībām, kas ļauj atrast jebkuram darba uzdevumam piemērotāko risinājumu. Tāpat iekrāvēji izceļas ar ilgu ekspluatācijas laiku un augstu veiktspēju pat pie intensīvas slodzes, tādējādi uzlabojot darba produktivitāti un efektivitāti uzņēmumos. Iekrāvēji izmantojami gan iekštelpās, gan ārā. Tie labi pārvar bedres, nogāzes un citu nestandarta reljefu, kas ir ļoti svarīgi, lai saglabātu kravu veselu.

Plašā izvēlē dakšveida iekrāvēji pieejami uzņēmumā "Baltic Tractor", kas ir autorizēts pārstāvis vienam no pasaulē pieprasītākajiem iekraušanas tehnikas ražotājiem "Doosan". "Baltic Tractor" piedāvājumā ir vienkārša un efektīva dažādas jaudas iekraušanas tehnika ar dīzeļa, gāzes un elektrisko dzinēju. Var izvēlēties gan jaunus, gan lietotus iekrāvējus. Lai nodrošinātu klientiem augstas darbspējas tehniku ilgu gadu garumā, "Baltic Tractor" piedāvā kvalitatīvu tehnisko atbalstu gan garantijas, gan pēcgarantijas periodā.

Lasiet vairāk: www.baltictractor.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)