Banner 980x90

Varis Vētra ar koncertu "Viena mirkļa dēļ..." viesosies Ventspilī

Darbs pie aktiera un režisora Vara Vētras otrā studijas albuma "Viena mirkļa dēļ…" ir pabeigts. Tajā apkopotas 15 oriģinālkompozīcijas – romantisku un eksistenciālu pārdomu un atmosfēru rosinoši skaņdarbi. Jaunā ieraksta dziesmu programmas koncerti martā, aprīlī un maijā notiks daudzās Latvijas pilsētās, informē albuma izdevējs un koncertu rīkotājs "BILŽU BIROJS".

Svētdien, 28.aprīlī, plkst.16.00 Varis Vētra ar koncertu viesosies Ventspils kultūras centrā.

Albums "Viena mirkļa dēļ…" ir otrais aktiera Vara Vētras dziesmu albums, kurā iekļautajām dziesmām mūziku un tekstu radījis pats V. Vētra. Pie dziesmu rakstīšanas viņš ķērās klāt 2003. gadā, un ierosmi šim darbam guvis, piedaloties mūzikas un mākslas festivāla "BILDES" radošajās nometnēs. Kā atklāj mākslinieks, dažu melodiju motīvi ir pat vairākus gadus veci, taču "pareizie vārdi atnākuši tikai nesen".

Vētra īsumā rezumē, ka jaunās dziesmas ir par mums pašiem un mīlestību pret pasauli un dzīvi: "Es mēģinu atgādināt, ka dzīve ir pilna ar jaukiem brīnumiem, mums tikai jāļaujas tos ieraudzīt, tāpēc ceru, ka dziesmas iedvesmos arī klausītājus gan iekšējā, gan apkārtējā pasaulē saskatīt vairāk skaistā!"

Biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv. Iegādājoties biļetes savlaicīgi, tās būs lētākas!

Koncertu informatīvie atbalstītāji "Ieva", Latvijas Radio 2, draugiem.lv, TvNet, inbox.lv, pilseta24.lv, "Rīgas Apriņķa Avīze", 1188, Leta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)