Banner 980x90

VeA notiek praktiskās elektronikas kursi vidusskolēniem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ventspils Augstskolas (VeA) Mūžizglītības centrs ar Ventspils pilsētas Izglītības pārvaldes finansējumu īsteno praktiskās elektronikas kursus vidusskolēniem, kuri ilgs līdz 2016. gada 21.aprīlim. Nodarbības notiek vienu reizi nedēļā.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja rīkotāji, kursus kopumā apmeklē 16 vidusskolēni no visām Ventspils vidusskolām. Kursu apmeklētaji ir sadalīti divās grupās, katrā pa astoņiem skolēniem.

Kursus pasniedz divi pasniedzēji, kuri apmāca katrs savu grupu. Pasniedzēji ir Ventspils Augstskolas Informācijas tehnoloģiju fakultātes maģistra studiju programmas "Elektronika" studenti un laboranti.

Kursu mērķis ir radīt interesi vidusskolēniem par elektroniku un mudināt izvēlēties studijas VeA Informācijas tehnoloģiju fakultātes īstenotajā bakalaura studiju programmā "Elektronika".

Kursa ietvaros skolēni paši un ar pasniedzēju palīdzību, lodē un taisa dažādas shēmas. Praktiskie darbi tiek papildināti ar teorētiskajiem paskaidrojumiem par izmantotajām detaļām un to pielietojumu.

Kursos skolēni iegūst praktisku un reālu priekšstatu tam, cik elektronika patiesībā ir interesanta, aizraujoša un radoša.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)