Banner 980x90

Ventspilī atklāta jaunā atlētikas un aerobikas zāle

Ventspils, 26.sept., LETA. Šodien Pārventas sporta kompleksā Ventspilī atklāta jaunā atlētikas un aerobikas zāle, aģentūru LETA informēja olimpiskā centra "Ventspils" mārketinga menedžeris Rolands Gorškovs.

Jaunās trenažieru un aerobikas zāles 285 kvadrātmetru platībā ir aprīkotas ar inventāru kvalitatīvam treniņu procesam. Atlētikas zāles inventāru ražojusi ASV kompānija "Lifefitness". Starp Pārventas atlētikas zāle uzstādītajiem trenažieriem ir arī inovatīvas iekārtas, ar kurām iespējams veikt TRX vingrinājumus, kā arī tehnoloģiski uzlaboti klasiskie trenažieri.

Atlētikas un aerobikas zāles būs pieejamas ne tikai profesionāliem sportistiem un sporta klubu pārstāvjiem, bet arī pilsētas iedzīvotājiem, kā arī tās varēs izmantot Ventspils 3.vidusskolas skolēni sporta stundām.

Pārventas sporta kompleksā būvniecības laikā tika pārbūvēta 3.vidusskolas aktu zāle un bibliotēkas telpas, kur tagad ierīkotas trenažieru un aerobikas zāles. Izbūvējot pāreju, šīs telpas ir savienotas ar Pārventas sporta kompleksu. Atlētikas un aerobikas telpās ir ieklāta jauna grīda, izbūvēta jauna apkures sistēma un ventilācija, izbūvētas jaunas dušas, tualetes un ģērbtuves.

Atlētikas un aerobikas zāles izbūve kopumā izmaksāja 950 000 eiro. Šim mērķim izlietots Izglītības un zinātnes ministrijas finansējums valsts nozīmes sporta infrastruktūras attīstības projektu īstenošanai no projektam "Olimpiskā centra "Ventspils" attīstība 2015.–2019.gadam" paredzētajiem līdzekļiem.

Būvdarbus veic pilnsabiedrība "Baltprojekts & SZMA".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)