Banner 980x90

Ventspilī eksperti noskaidros pilsētas labākās naktsmītnes

Ar 1.jūliju eksperti sāks vērtēt tās Ventspils naktsmītnes, kuras pieteiktas ikgadējam pilsētas domes organizētajam konkursam par labāko izmitināšanas uzņēmumu Ventspilī, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils Tūrisma informācijas centrā.
Konkurss notiks jau devīto gadu un šogad tas norisināsies līdz 15.septembrim. Tā mērķis ir izvērtēt izmitināšanas uzņēmumu attīstību pilsētā un veicinātu to darbības kvalitātes uzlabošanu. Šobrīd Ventspilī naktsmājas piedāvā 110 izmitināšanas vietas, kurās var nakšņot 2053 cilvēki.

No tām sešas ir viesnīcas ar 434 vietām, 20 viesu mājas ar 361 vietām, 17 brīvdienu mājas ar 126 vietām, 17 naktsmītnes privātmājās ar 159 vietām, astoņi apartamenti ar 85 vietām, četri hosteļi ar 474 vietām, divi kempingi ar 240 vietām un 36 dzīvokļi daudzdzīvokļu mājās ar 174 vietām. Augustā Ventspilī ekspluatācijā tiks nodota jaunā Ventspils Tehnikuma dienesta viesnīca, kurā būs 250 vietu. Taču viesnīca tiks izmantota tehnikuma vajadzībām un konkursā nepiedalās.

Konkursa dalībnieku vērtēšana notiks piecās grupās: viesnīcas, viesu nami, brīvdienu mājas, naktsmītnes privātmājās un apartamentos, kā arī hosteļi un jauniešu mītnes. Naktsmītņu izvērtēšanu veiks vairākas Ventspils pilsētas domes amatpersonas un trīs neatkarīgu ekspertu komisija. Eksperti izmitināšanas uzņēmumus apmeklēs klātienē, kā arī veiks pārbaudes sazināšanos pa oficiālo telefonu un e-pastu.

Uzvarētāji saņems atzinības rakstus un iespēju piedalīties Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centra organizētā izglītojošā mācību seminārā. Pirmo vietu ieguvēji saņems arī tiesības bez maksas izvietot reklāmu par savu izmitināšanas uzņēmumu 2016.gada Ventspils tūrisma brošūrā, kartē un Tūrisma avīzē. 

Arī otro un trešo vietu ieguvējiem būs iespēja bez maksas reklamēties tūrisma kartēs. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)