Banner 980x90

Ventspilī izrādīs Lehāra opereti "Jautrā atraitne"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

4.novembrī plkst.19.00 Ventspilī, teātra namā "Jūras vārti", būs skatāma Franča Lehāra operete "Jautrā atraitne", aģentūru LETA informēja Latvijas Operetes fonda pārstāve Līna Kaļķe.

Iestudējumā Hannas Glavarī lomā iejutīsies operdziedātāja un bijusī balerīna soprāns Anta Jankovska, savukārt grāfu Danilo atveidos baritons Nauris Indzeris. Tāpat iestudējumā piedalīsies Jolanta Strikaite, Dainis Skutelis, trīs Latvijas tenori - Nauris Puntulis, Guntars Ruņģis un Miervaldis Jenčs, kā arī Inese Jasmane-Rūrāne, Inguna Švāne, Andris Lapiņš, Imants Erdmans, Jānis Kirmuška vai Zigurds Neimanis, Operetes koris, dejotāji un orķestris diriģenta Guntara Bernāta vadībā.

Iestudējuma režisors ir Jānis Kaijaks, scenogrāfs - Ivars Noviks, horeogrāfs - Alberts Kivlenieks, kostīmu māksliniece - Jurate Jurjāne-Silakaktiņa, gaismu mākslinieks - Oskars Pauliņš, mākslinieciskais konsultants - diriģents vecmeistars Jānis Kaijaks.

Operetes sižets veidots pēc Henrija Meilnaca darba "Sūtniecības atašejs". Tas ir asprātīgs stāsts par mīlestību un politiku.

Lehāra operete "Jautrā atraitne" tiek iestudētā visā pasaulē uz dažādām teātra skatuvēm, gūstot skatītāju simpātijas.

Biļetes uz izrādi var iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)